fbpx Skip to content

Mindössze egy héttel a hatodik fejlesztői béták kiadása után az Apple elérhetővé tette az iOS 13, a watchOS 6 és a tvOS 13 hetedik fejlesztői bétáit.

Az iOS 13 beta 7 természetesen OTA frissítésként is elérhető, mert a beta 2 óta már van hozzá béta profil is; a watchOS 6 beta 7 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 13 beta 7 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; de a macOS Catalina esetén pedig egyelőre még mindig nem érkezett új verzió.

iOS 13 beta 7

A build verziószáma 17A5565b.

Újdonságok

Az új verzióban felbukkant újdonságokról érdemes megnézni az AppleInsider videóját:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13 beta 7 letöltési linkek

Az iOS 13 beta 7 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 6 beta 7

Az új build verziószáma 17R5566a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 13 beta 7

Az új build verziószáma 17J5557a.

A tvOS főképernyőjén ha épp a TV app van kiválasztva, akkor a tvOS felette a háttérben hangtalanul elkezdi lejátszani az egyes filmek előzeteseit, amelyet akár teljes képernyősre is tudunk váltani.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

[newsletter_signup_form id=13]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for mark.t mark.t says:

    Fránya Catalina bezzeg nem jön.
    Kérem vissza a Firefoxom :smiley:

  2. Avatar for dokk dokk says:

    Bocsi a félig offért. Tegnap előtt eltűnt az összes zeném a telefonról. Van Apple Music előfizum, azzal minden rendben is van. Nem kapcsoltam ki vagy be semmit sem. A listáim tök üresek lettek és ha hozzá szeretnék adni egy zenét, akkor ez az üzenet fogad, de a zenét nem adja hozzá.

    Tudom, hogy béta a rendszer, szóval ez benne van a pakliban. Azért elég bosszantó…

    Esetleg tud valaki erre megoldást, vagy volt másnak is hasonló?

  3. Ez most nyilvános profilos béta vagy fejlesztői?

  4. Avatar for Czo Czo says:

    A cikk elso sora valaszt ad a kerdesre.

  5. Jogos! Figyelmetlen voltam köszi :wink:

  6. Feltettem a 6-os Public Bétát az Iphone 8+ -ra és azóta nem működik a diktálás magyar nyelven, csak angolul. Valakinek javaslata? Újraindítottam de semmi, megnéztem a beállításokat semmi :frowning:
    Előre is köszönöm:
    Baralaci

  7. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    tehát a magyar billentyűzetkiosztás az aktív épp, rányomsz a mikrofon gombra – de mi történik ezután pontosan?

  8. Semmi :frowning: látom a készüléken, hogy érzékeli, hogy diktálom a szöveget, vagyis a telefon észlelei a hangot, de nem írja le szövegként.

  9. Ha rányomok a billentyüzet ikonra akkor az állapotjelző forog egy darabig körbe körbe és utána semmi

  10. Avatar for alali alali says:

    Catalina dev beta 6 is megérkezett :grinning:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for alali Avatar for mark.t Avatar for Szifon Avatar for baralaci Avatar for dokk Avatar for Nrbrtbgg Avatar for Jadeye