Elérhető az ötödik watchOS 6 béta

Egy nappal az iOS 13 és tvOS 13 ötödik bétái után az Apple elérhetővé tette a watchOS 6 ötödik fejlesztői bétáját is.

A watchOS 6 beta 5 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; de a macOS Catalina esetén még mindig nem érkezett új build.

watchOS 6 beta 5

Az új build verziószáma 17R5546f.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. hiper says:

  …éés a pablik beta 4 iOS 13.

  óóó. csak a vaccshat beta pablik gyönne máá…

 2. Jadeye says:

  nem fog jönni, mert a watchOS-ből sosincs nyilvános béta.

 3. dokk says:

  Most Watchon töltöm le a frissítést. Babó, hogy nem telón.

 4. óóó végre ez is megy? :smiley: én meg mint az állatok telefonon!

 5. gunar says:

  Nálam már ugy is ment fel az új beta és sokkal gyorsabbnak tűnt mint a hagyományos.

 6. Persze, mert Wi-Fi-n megy fel :slight_smile:

 7. Kedves Dokk és Gunar!
  Ezek szerint ti a fejlesztőit használjátok.
  Lenne pár kérdésem, de itt macerásnak tűnik. Lehetne veletek facebookon felvenni a kapcsolatot, hogy messengeren tudjunk beszélni? Nagyon megköszönném.
  Én ez vagyok:


  Üdv.

 8. Jadeye says:

  a watchOS-ből nincs nyilvános béta. azért nincs belőle nyilvános béta, mert ha a frissítéskor bármi félresikerül bármi okból, és az óra nem bootol fel, nem tudsz vele mit csinálni, mint bevinni egy hivatalos szervizbe itthon, akiknek ráadásul a külföldi szervizközpontba kell kiküldeniük az órádat, ami így több nap. mi nem javasoljuk, hogy feltedd a watchOS 6 bétáját ezek miatt. nem kézenfekvő, hogy problémába futsz bele, de az esélye megvan, és utána visszatetetni a hivatalos verziót kényelmetlen a több napos átfutás miatt.

 9. gunar says:

  Hát én nem facebookozom így nálam ez nem járható út, de amit itt fölöttem a főszerkesztő úr írt az teljesen jogos és ennek fényében próbáld ki csak!!! Pont nálam az első watch beta amikor megjelent ugye a bemutató után rögtön, fel is került az órára és ugye azt nem tudta az IOS12 ergo mivel én sem vagyok fejlesztő és a 13 első beta-t csak kb 3 nappal később tudtam feltolni, addig az óra talonba került. Ám mikor már minden adott lett akkor meg nem akart párosodni vmiért az óra és a teló a vége pedig az lett hogy a watch series1-em kapitulált és megjelent rajta a rettegett piros háromszöges felkiáltójel, amiből csak a szervíz tudja majd kiszedni, ha elmúlik a lustaságom és végre beviszem. Persze ők azonnak akkut akarnak cserélni, hiába mondtam nekik hogy simán 1.5-2 napig bírja. Na mindegy, szóval igen ott lebeg a veszélye ennek a hibának az óra esetében sajna!

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!