Elérhető az újabb iOS 12.4, watchOS 5.3 és macOS Mojave 10.14.6 béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 12.4, a watchOS 5.3 és a macOS Mojave 10.14.6 újabb fejlesztői bétáit.

Az iOS 12.4 beta 6 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.3 beta 5 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a macOS Mojave esetén pedig a Szoftverfrissítés menüpontban jelent meg az új verzió. A tvOS 12.4-hez viszont eddig nem érkezett új build.

iOS 12.4 beta 6

Az új build verziószáma 16G5069a.

Újdonságok

Egyelőre nem ismertek az újdonságok, mert a changelog még nincs fent a fejlesztői központban.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 12.4 beta 6 letöltési linkek

Az iOS 12.4 beta 6 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 5.3 beta 5

Az új build verziószáma 16U5566a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Mojave 10.14.6 beta 4

Az új build verziószáma 18G71a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 12 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 12 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 12-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 5-ről szólókat meg itt, a tvOS 12-ről készülteket itt, a macOS Mojave kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. kchris says:

  ilyenkor mar inkabb koncentraljanal az ios13-ra…

 2. Jadeye says:

  koncentrálnak.

 3. gunar says:

  Vannak elegen, legalább dolgoznak és ugye azt sem szabad elfelejteni, hogy nem mindenki telefonja fogja megkapni a 13-at, pl akiknek van 5s-e és azon is jól kellene futni az ucsó IOS-nek, a többi régi vasról nem is beszélve, bár csak a 6-os széria van még ami az említett mellett már a 12… lesz az utolsó IOS amivel futni fog tovább. Nekem pl egyelőre az 5s a tarcsi telóm és nem fogok haragudni érte, ha normálisan használható marad sebességben is a végleges IOS 12…-vel.

 4. mtomi95 says:

  Bár én is jobban várom az iOS 13 bétákat, 5S is van itthon. Jöjjön erre is. Ne abban kelljen reménykedni, hogy legyen egy újabb iOS aláírásos hiba… :smile: Olyan szívesen végig próbálgatnám rajta a főverziókat! De fuck apple…

 5. gunar says:

  Na igen az nem lenne hülyeség ha a már támogatás végéhez ért telókon, elérhetővé tenné legalább az utolsó előtti két verzót, azaz pl az 5s esetében a 11-et (azt nem hiszem vki visszatenné) meg esetleg a 10-et, bár az appok nem tudom mennyire támogatnák a régi IOS-eket. Ezeknél már teljesen mindegy, hogy mi is fut rajtuk az apple-nek gondolom.

 6. Jadeye says:

  nem fogják elérhetővé tenni.

 7. pufika says:

  Frissítettem a XS max-ot 12.4-re.
  Benchmark teszt ~340.000-pontról, 215000pontra csökkent. Illetve a Crowd city durván el kezdett akadni , ami korábban egyáltalán nem fordult elő.
  A készüléket többször is újra indítottam. :frowning:

 8. Czo says:

  Update utan celszeru 1-2 orat minimum varni ezekkel a benchmarkokkal (a telefonon levo kepek szamatol fuggoen akar joval tobbet is), mert vegeznie kell az osszes adatbazis frissitessel. Ezzel pedig akkor halad a legjobban, ha toltore van dugva es le van zarva.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!