fbpx Skip to content

Mint azt korábban már többször is leírtuk, az OTP kizárólagossága miatt hazánkban csak egy banknál indulhatott el az Apple Pay május 21-én. Ez a kiváltság július 2-án véget ért, és ezzel együtt ma délelőtt az Erste mellett a GRÁNIT Banknál is elérhetővé vált a szolgáltatás.

Mivel a GRÁNIT Bank összes kártyája MasterCard, így mindegyik hozzá is adható az Apple Pay-hez, és a Visa náluk emiatt eleve nem is kérdés.

Magát a kártyát a megszokott módon, a Wallet appon belül tudjuk hozzáadni a + gombra nyomva, de ha esetleg az nem lenne ott nekünk, akkor első körben indítsuk újra a készüléket, majd pedig ha az sem segít, akkor állítsuk át ideiglenesen a régiónkat US-re vagy UK-re!

„A GRÁNIT Bank célja, hogy a leginnovatívabb online banki megoldásokat és digitális pénzügyi szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinek, annak érdekében, hogy kimagasló ügyfélélményt biztosítson kényelem, biztonság és gyorsaság tekintetében. Örömünkre szolgál, hogy mától új mobilfizetési megoldásként kínálhatjuk ügyfeleinknek az Apple Pay-t, és ezzel egyszerűsíthetjük online és bolti vásárlásaikat.” – nyilatkozta Hegedűs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója.

Bővebben tehát olvassátok el az Apple Pay-es cikkünket, ahol a hozzászólások alatt is találtok még információkat, vagy feltehetitek a kérdéseiteket is!

Ha pedig egyéb bankokról lenne szó, akkor ezt a cikkünket ajánljuk: Gyakori kérdések: mikor lesz Apple Pay a Budapest Bank, CIB, Erste, Gránit, K&H, MKB, Raiffeisen, UniCredit és más bankok esetén?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!