fbpx Skip to content

A JOY napok mellett a Stylebolt.hu most ünnepli a 8. születésnapját, így számos kedvezményt kapnak az online illetve a bolti vásárlók is.

Amennyiben tervezel iPhone-t váltani, vagy csak egy tokot keresel a meglévőhöz, akkor mindenképp látogasd meg őket holnap, de számos más, kedvezményes árú termékkel is találkozhatsz.

Ilyen például a Twelve South-tól a PowerPic, amibe én azonnal beleszerettem, mivel szerintem kifejezetten egyszerűen és elegánsan oldja meg azt a problémát, hogy a vezeték nélküli töltők egyszerűen nem néznek ki jól sehol. Bármilyen töltőt csak lerakunk az asztalra, legyen az az ágy mellett vagy az irodában, rosszul néz ki, főleg az otthonunkban. A Twelve South gondolt egyet és képkeretté varázsolta a vezeték nélküli töltőt, ami feldobja a lakás vagy éppen az iroda bármely részét, és nem tűnik fel senkinek!

Aztán persze ott a VOCOLink, amiről Dani kollégánk írt, egy okos aroma diffúzor. Ha belegondolunk, gyakran könnyű az otthonunk illatát alapértelmezettnek venni és igazából nem is gondolni rá, hogy miért olyan illatú a nappalink vagy a hálószobánk, amilyen. Az esetek többségében általában a mosószer vagy az öblítő illata szokta meghatározni az otthonunkét, de érdemes esetleg ezt tudatosan is befolyásolni és alakítani, akárcsak ahogy a világítást, a háttérzenét vagy a szoba hőmérsékletét változtatjuk a nap folyamán.

A borsmenta illóolaj például kiváló a koncentráció növelésére, valamint csökkenti az éhségérzetet is. A levendula illata leggyakrabban a nyugtató alvást szokta elősegíteni, a narancs és a citrom pedig egy kellemes, friss, vidám légkört idéz elő. Gyakorlatilag mindenre meg lehet találni a megfelelő illatot és illóolajat attól függően, hogy milyen légkört és környezetet szeretnénk kialakítani magunknak. Ide kattintva elolvashatjátok a részletes cikket erről!

A kedvezmények között megtalálható még az iPhone X, amit az Apple ár/érték aránya miatt a Szifon.com csapat nagy része le sem cserélt, azonban most egy rendkívüli kedvezmény keretében megvásárolható a Stylebolt szülinapján. Részletes tesztet másfél éve írtam róla, amit ide kattintva lehet elolvasni.

A kedvezményekről bővebben a Stylebolt oldalán található információ.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok