fbpx Skip to content

Vezeték nélküli töltőkkel már Dunát lehetne rekeszteni. Az iPhone X megjelenésekor vettem egy Belkin, majd később egy Anker vezeték nélküli töltőt. Azóta nem is gondolkoztam újabb terméken, ameddig Twelve South ki nem hozta a PowerPic-et, ami tulajdonképpen egy képkeret!

Twelve Shouth PowerPic

Azonnal beleszerettem ebbe a töltőbe, mivel annyira egyszerűen és elegánsan oldja meg azt a problémát, hogy a vezeték nélküli töltők egyszerűen nem néznek ki jól sehol. Bármilyen töltőt csak lerakunk az asztalra, legyen az az ágy mellett vagy az irodában, rosszul néz ki, főleg az otthonunkban. A Twelve South gondolt egyet és képkeretté varázsolta a vezeték nélküli töltőt, ami feldobja a lakás vagy éppen az iroda bármely részét, és nem tűnik fel senkinek!

Nyilván ezzel nem találta fel a cég a spanyolviaszt, de valljuk be, elég esztétikus lett a töltő, ami természetesen megkapta a gyors vezeték nélküli támogatást és minden iPhone-nal vagy éppen más, Qi-szabványt támogató készülékkel kompatibilis. A képkeretben bármikor cserélhetjük a képet, vagy akár egységessé tehetjük a háttérképünkkel, lásd a rövid videót.

Én néhány hónapja használom már a Twelve South töltőjét teljesen megelégedve és az ismerőseim sorra meglepődnek, mikor megkérdezik hol tölthetik a készülékeiket, és csak azt mondom tedd csak bele a képkeretembe. ❤️ ?

Ahogy már említettem, a Twelve South PowerPic 10W-os gyorstöltésre is képes, azonban a dobozban nem kapunk hozzá hálózati adaptert. Így vagy iPad töltővel, vagy más, legalább 10W teljesítményre képes adapterrel tudjuk majd használni, tehát a megrendeléskor ezt vegyük számításba. Fekete és fehér változatban érhető el, amennyiben van állat a lakásban, én inkább a fehéret ajánlom a szőrök miatt. A keret egyébként fából készült, és 12,7 x 17,8 cm-es fotót tudunk belerakni.

(Rövid videó a 9to5Mac-től)

Raktárkészletről megvásárolható a Styleboltban ide kattintva. Amennyiben hálózati adaptert keresel, akkor ezt ajánlom, valamint ne felejtsd el, hogy az Anker Lightning kábel is elérhető náluk!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Hát ez nagyon bénán néz ki.

  2. Avatar for expa expa says:

    A képkeret nem takarja el a hangszórót?

  3. Szoktam benne kihangosítva beszélni, nem szokott gond lenni.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for r3dsnake Avatar for Szifon Avatar for expa Avatar for SzifonAdmin