Elérhető az iOS 12.3, a watchOS 5.2.1, a tvOS 12.3 és a macOS Mojave 10.14.5 második béta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 12.3, a watchOS 5.2.1, a tvOS 12.3 és a macOS Mojave 10.14.5 második fejlesztői bétáit.

Az iOS 12.3 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.2.1 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 12.3 beta 2 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Mojave esetén pedig a Szoftverfrissítés menüpontban jelent meg az új verzió.

iOS 12.3 beta 2

Az új build verziószáma 16F5129d.

Újdonságok

Egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 12.3 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 12.3 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 5.2.1 beta 2

Az új build verziószáma 16U5091b.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 12.3 beta 2

Az új build verziószáma 16M5129d.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS Mojave 10.14.5 beta 2

Az új build verziószáma 18F108f.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 12 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 12 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 12-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 5-ről szólókat meg itt, a tvOS 12-ről készülteket itt, a macOS Mojave kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Sziasztok!
  Valakinél előfordult már a watchOS 5.2 frissítés után, hogy az óra az egyik pillanatról a másikra 90% feletti töltöttségről elkezd merülni rohamos tempóban és 10-20 perc alatt teljesen lemerül…
  Nálam már kétszer előfordult és addig merül, amíg töltőre nem tesszük az órát.
  Rögtön frissítettem a megjelenés után, szóval vannak napok, amikor semmi jele a dolognak…
  Elég zavaró és azóta csak töltővel indulok el bárhova :frowning:
  Egyébként Series 4 az óra típusa…

 2. Frissítés után pár nappal fordult elő egyszer azóta nem volt. Nekem kb 1,5 óra alatt merült le 90%-ról. Series 4

 3. Nálam most olyan zavaró (hiba) dolog keletkezett frissítés óta, hogy miközben zenét hallgatok fülhallgatóval, és be rakom a telefont a zsebembe, ugye fejjel lefelé :smile: akkor mindig fel dob egy értesítést, hogy a csatlakoztatott kiegészítők beállítása , és persze ilyenkor a zene le halkul a pittyegés miatt, és ugye rendszeres használatkor ez eléggé idegesítő. Másnál is elő jött ez a frissítés óta?

 4. hiper says:

  jónéhány watch alkakmazás (amelyik nem támogatja a magyar nyelvet) tréfásan kinai vagy koreai jekekkel szórha meg a menüket, ha átállítom az órát angolra, nincs hiba. ( Xs,S4 - beta mind a kettő) lehet valahol állítani hogy ne használjon távolkeleti jeleket az órám?

 5. Czo says:

  Nem lehet, hogy a “tavolkeleti” nyelv elorebb van a listaban? Az appok a nyelvek sorrendje szerint jelenitik meg feluletuket, helyezd az angolt a magyar utan!

 6. hiper says:

  Kitöröltem a japánt… helyreállt a rend(a német és az angol és az orosz után volt, mégis bekavart… orosz jelek nem voltak…)

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!