Elérhető az iOS 12.2, a watchOS 5.2, a tvOS 12.2 és a macOS Mojave 10.14.4 első béta verziója

Az Apple elérhetővé tette az iOS 12.2, a watchOS 5.2, a tvOS 12.2 és a macOS Mojave 10.14.4 első fejlesztői bétáit.

Az iOS 12.2 beta 1 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.2 beta 1 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 12.2 beta 1 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Mojave esetén pedig a Szoftverfrissítés menüpontban jelenik majd meg az új verzió.

iOS 12.2 beta 1

Az új build verziószáma 16E5181f.

Újdonságok

A fejlesztői központban már nem elérhető a megszokott helyen a changelog, ami pedig helyette megtalálható, abban sajnos semmi hasznos nincsen. A különböző külföldi oldalak cikkei alapján ugyanakkor az alábbiak az újdonságok:

 • AirPlay 2-es tévék támogatása az Otthon appban a HomeKit számára
 • a képernyőtükrözés ikonja a Vezérlőközpontban megváltoztatásra került
 • a Vezérlőközpontban az Apple TV Remote már támogatja az AirPlay 2-es tévéket, is megváltoztatták a designját is
 • az Apple News elérhetővé vált a kanadai felhasználók számára is
 • frissült az Apple Pay esetén a legutóbbi tranzakciók képernyője, aminek köszönhetően már könnyebben megtekinthetőek azok részletei
 • fizetős Apple News Premium szolgáltatás bevezetése is várható, ennek nyomaira bukkantak
 • a Térképek immár megjeleníti az adott területre vonatkozó időjárási és levegőminőségi adatokat, mindez pedig a Beállítások alatt kapcsolgatható be vagy ki
 • a weboldalak a Safariban immár lekérdezhetik a felhasználó engedélyétől függően a készülék aktuális orientációját, tehát hogy épp álló vagy fekvő módban használjuk-e, illetve a mozgási adatokat is

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 12.2 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 12.2 beta 1 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 5.2 beta 1

Az új build verziószáma 16T5181f.

A fejlesztői központban már nem elérhető a megszokott helyen a changelog, ami pedig helyette megtalálható, abban sajnos semmi hasznos nincsen. Így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 12.2 beta 1

Az új build verziószáma 16L5181f.

A fejlesztői központban már nem elérhető a megszokott helyen a changelog, ami pedig helyette megtalálható, abban sajnos semmi hasznos nincsen. Így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS Mojave 10.14.4 beta 1

Az új build verziószáma 18E174f.

A fejlesztői központban már nem elérhető a megszokott helyen a changelog, ami pedig helyette megtalálható, abban sajnos semmi hasznos nincsen. Így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 12 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 12 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 12-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 5-ről szólókat meg itt, a tvOS 12-ről készülteket itt, a macOS Mojave kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Sziasztok! Nektek nem kluttyog a Watch ejszaka, hogy feltoltott es ezt ismetli par percenkent? Vagy ne varjam a javitasat ebben mert egyedi eset lenne… Koszi

 2. Jadeye says:

  elsőként érdemes lenne mondjuk ellenőrizni, hogy a te töltőd vagy hálózati adaptered más órával is csinálja-e ezt, illetve a te órád más töltővel is vacakol-e.

 3. skimen says:

  Sziasztok!

  Van valakinek ötlete, hogy mért nem jelenik meg a új béta iPhone 8-on?
  Az eddigiek rendben felmentek. Már a profile újra telepítése
  és a network reset is megvolt. De csak nem akar megjelenni. :frowning:

  Köszi!

 4. Jadeye says:

  és a nyilvános vagy fejlesztői béta profil van fent? csak mert ebből jelenleg nincs még nyilvános béta, csak fejlesztői.

  időközben ma este megjelent a nyilvános béta is.

 5. skimen says:

  Köszi, igazad van! Az iPaden fejlesztői van azért jelent ott meg…

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!