fbpx Skip to content

Az Apple Watch Series 4-ről már egy korábbi cikkünkben részletesen beszámoltunk, azonban a Nike+ verzió csak később jelent meg egy új, fényvisszaverő Nike sportpánttal, amely önmagában nem vásárolható meg, csak az új Nike+ órával együtt.

Bár a sportpánt szíjak érdekes módon idén rövidebbek lettek, legalább kaptunk egy új, fényvisszaverő változatot, amely az esti futóknak vagy biciklizőknek érdekes és hasznos lehet.

Tapintásra az új Nike fényvisszaverő sportpánt anyaga teljesen azonos a hagyományos sportpánt esetén már megszokott minőséggel, azonban a szálak között új, fényvisszaverő darabok is megtalálhatóak, amelyek felcsillannak, ha fény vetül rájuk. Így sötétedés után is sokkal könnyebben észrevehetnek edzés közben.

Ahogyan a képeken is látszik, alapesetben (fenti kép) mindkét szíj ugyanolyan feketének tűnik, azonban ha megvilágítjuk őket (lenti kép), akkor már szembetűnő a különbség.

Közelről nézve láthatjuk a fényvisszaverő szálakat a megfelelő fényviszonyok között.

Viselés közben pedig ez az alábbi módon látható, ha az iPhone vakujával megvilágítjuk a sportpántot:

A sportpánt egyetlen hátránya, hogy jelenleg csak és kizárólag Apple Watch Series 4 Nike+ órával együtt vásárolható meg, így külön nem lehetséges beszerezni, de reméljük, később ez változni fog az új szíjak bemutatásakor.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.