fbpx Skip to content

Az Apple szőtt műanyagból készült, tépőzáras sportpántja 2017-ben jelent meg először az Apple Watch Series 3-mal.

Idén is frissítette ezt a szíjat a vállalat, az Apple Watch Series 4 Nike+ kiadáshoz például fényvisszaverő változatot kapunk, amely a sötétben futók számára lehet hasznos.

Edwin, az iCulture holland oldal egyik olvasója fedezte fel, hogy az idei szőtt sportpántok rövidebbek a tavalyinál, a csuklójára nem úgy illeszkedik, mint az eddigiek. Az iDownloadBlog cikkéből az is kiderül, hogy Edwin többször is felkereste az Apple Supportot, akik azt mondták neki, hogy a tavalyi és az idei szíj méretei megegyeznek. Az Apple termékoldala alapján a pántokat még mindig 145-220 mm-es csuklóra tervezték, azonban a tényleges hosszuk most rövidebb, 23-24 cm.

A fenti képen egy fehér, 2018-as sportpánt látható, középen egy pár, a Series 3-mal megjelenő, a legalsó pedig a külön megvásárolható szíj, amelyből a hosszabb változat is elérhető. Nem tűnik nagy gondnak, hogy az idei szőtt szíjak rövidebbek, azonban a vastagabb csuklóval rendelkező férfiaknak például igenis problémát okozhat, ha azt nem érik körbe kényelmesen.

Ha tehát Apple Watch Series 4-et vásárolunk, és rövidnek érezzük a vele kapott szíjat, kénytelenek vagyunk megvásárolni külön a képen látható legalsó szíjat, ami láthatóan hosszabb az idei sportpántnál.

Ennek ára jelenleg 17.990 forint az Apple hivatalos oldalán:

Fontos tudni azt is, hogy csak fekete színben érhető el a hosszabb, 170-245 mm-es csuklóra illeszkedő változat, illetve csak akkor tudjuk a weboldalon kiválasztani ezt a verziót, ha előbb a 44mm-es tokméretre nyomunk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for Put2 Put2 says:

    Megy ám a spórolás rendesen! :nerd_face::nerd_face: 5 millió darabnál már elég sok marad az apple zsebében! Szégyen, hogy ilyen kicsinyes lett.

  2. Avatar for nord nord says:

    Feleségem csuklóján a 38-ashoz való szíj már csúnyán hosszú. Az új változat sokkal jobb lesz. Sok mindenért lehet savazni az Apple-t, de pont ezért nem igazán jogos. :wink:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for nord Avatar for Put2