fbpx Skip to content

Nemrég írtam egy cikket arról, hogy az Apple egyes termékei sokszor több mint fél évet is késhetnek, és ez jóformán szokásává vált a cégnek. Mostanság azonban már nem csak a hardveres, hanem a szoftveres újdonságokat is elnapolja az Apple, ami azért elég kellemetlen tud lenni.

Csoportos FaceTime

Ahogy írtuk is, a legfrissebb, időközben visszavont béta changelogjában közölte, hogy sajnos a csoportos FaceTime nem jelenik meg az iOS 12 első hivatalos változatában, hanem csak valamikor később, de még ősszel, egy újabb szoftverfrissítéssel kerül majd bele.

Legyinthetünk, hogy rendben, hát majd akkor belerakják később, hiszen eddig is túléltük enélkül, azonban múlt évben pont ugyanezt tette a cég az Üzenetek az iCloudban funkcióval, ami végül több mint 1 évvel később került csak bele a rendszerbe, és itt írtunk akkor róla.

Az iOS 11-nél az Apple pontosan ezeket a szavakat használta:

The “Messages in iCloud” feature has been removed in iOS 11 beta 5 and will ship in a future software update to iOS 11.

A csoportos FaceTime hívásnál azt ígérik, hogy még ősszel elérhetővé válik, mondjuk mi ebben már egyáltalán nem bízunk. Persze ez legyen a legnagyobb gond, az utóbbi időben ugyanis egyre rosszabbak lettek a béták, mintha az Apple kezdeti lelkesedése alább hagyott volna. Reméljük, azért ezt őszre javítja a cég, és tényleg egy gyors, használható rendszert kapunk.

Nektek mi a véleményetek a legutóbbi bétákról?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. de kb 3-4 hét van még a következő keynote-ig addig nagyon gyorsan össze kéne kapják magukat, mert annyi újdonság azért nincs a 12-ben hogy ezt ne lehetne stabilabb rendszerré kovácsolni amikor jól kezdték most meg egyre szarabb. Mit használnak a fejlesztők, hogy nem tesztelik rendesen note 9-et? De tényleg!!

 2. Semmi gond az iOS12 bétákkal, külön dícséretes, hogy idén több általam felvett hibajegynél visszacsekkoltatták, hogy javult-e az új betakban.
  Nagyon stabil a rendszer, napi használatban semmi probléma nincs vele.
  Gondolom az utolsó visszavont release mondatja ezt veled…

 3. én is használom ipad pro-n van fent és vannak azért még bajai. pl a safari nem egyszer befagy mint a gerely de még a mail kliens sem az a full stabil. na meg most a face time az egész cég olyan mintha nem lenne vezetője és szét akarna esni. Nézd meg bemutatnak mindig valamit majd közlik, hogy késik kiadnak egy terméket amiről kiderül hogy hibás és megmagyarázzák miért nem hiba majd dobnak egy gyors frissítést ami valamennyire javítja a hibát de nem lesz teljesen tökéletes és mindezt egy zsák pénzért amit mi fizetünk ki fanatikus barmok.

 4. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  a béta 7, meg előtte a fejlesztői béta 6 is… csak rosszabb lett ezzel a két builddel, mint amilyen a béta 5 volt.

 5. Akkor tök más funkciókat használunk, mert nekem semmi gondolm vele.
  Ami volt az a GPS volt, az meg megjavult.

 6. Avatar for JEROME JEROME says:

  A legelső beta-tól kezdve mindegyik fennt volt az iphone 5S SE és iPad Mini 2-ön, mindegyiken szuperűl működik. Az ipad-em újra használható, nem csiga lassú mint ios11 -el.
  Mindig is tettem fel beta-kat, de soha nem voltak még ilyen stabilak mint az ios12 verziói.

 7. Avatar for gunar gunar says:

  Én is az első óta tolom fel mindig a beta-kat és a 6-os éhes lett, a 7-es eddig csak annyi, hogy az első indulás után csinált pár anomáliát, restart és azóta ok. (SE és 5S) A gáz akkor lesz, ha majd az új vasakon nem lesz tuti!

 8. Avatar for gunar gunar says:

  Tőőőtést de sokat, du már tölteni kellett vele, a beta 7 kicsit kevésbé eszik, de az előttiek 4-5 voltak jók ebben eddig.

 9. nem baj, itt a béta 8

 10. Avatar for Jecy Jecy says:

  Csak a Waze CarPlayt tegyék bele, a többi nem érdekel :smiley:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Jecy Avatar for Agent_H Avatar for JEROME Avatar for Szifon Avatar for Jadeye Avatar for szorian Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar