Újabb funkció késik: csoportos FaceTime

Nemrég írtam egy cikket arról, hogy az Apple egyes termékei sokszor több mint fél évet is késhetnek, és ez jóformán szokásává vált a cégnek. Mostanság azonban már nem csak a hardveres, hanem a szoftveres újdonságokat is elnapolja az Apple, ami azért elég kellemetlen tud lenni.

Csoportos FaceTime

Ahogy írtuk is, a legfrissebb, időközben visszavont béta changelogjában közölte, hogy sajnos a csoportos FaceTime nem jelenik meg az iOS 12 első hivatalos változatában, hanem csak valamikor később, de még ősszel, egy újabb szoftverfrissítéssel kerül majd bele.

Legyinthetünk, hogy rendben, hát majd akkor belerakják később, hiszen eddig is túléltük enélkül, azonban múlt évben pont ugyanezt tette a cég az Üzenetek az iCloudban funkcióval, ami végül több mint 1 évvel később került csak bele a rendszerbe, és itt írtunk akkor róla.

Az iOS 11-nél az Apple pontosan ezeket a szavakat használta:

The “Messages in iCloud” feature has been removed in iOS 11 beta 5 and will ship in a future software update to iOS 11.

A csoportos FaceTime hívásnál azt ígérik, hogy még ősszel elérhetővé válik, mondjuk mi ebben már egyáltalán nem bízunk. Persze ez legyen a legnagyobb gond, az utóbbi időben ugyanis egyre rosszabbak lettek a béták, mintha az Apple kezdeti lelkesedése alább hagyott volna. Reméljük, azért ezt őszre javítja a cég, és tényleg egy gyors, használható rendszert kapunk.

Nektek mi a véleményetek a legutóbbi bétákról?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!