fbpx Skip to content

Alig pár nap választ el minket a WWDC18-tól, ahol az Apple bemutatja majd az új iOS 12-t, a watchOS 5-öt, a tvOS 12-t és a macOS 10.14-et.

WWDC18 dekorálás

Ezen felül egyes pletykák szerint számíthatunk még MacBook frissítésre, illetve megjelenhet a várva várt AirPower is, amit több mint fél éve harangozott be az Apple. Ilyenkor ismét eszembe jut, hogy mennyit késnek a cég termékei

A WWDC helyszíne ebben az évben ismét a San Jose-ban található McEnery Convention Center lesz, ahová előző évben költözött át az esemény. Az alábbi képeken már láthatjuk, hogy az Apple elkezdte a feldíszítést a jövő heti eseményre. Nézzétek meg a képeket:

(Képek forrása)

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. AppleTV-n szoktam nézni, pont nem leszek otthon. Máson is lehet nézni? iPad? Vagy Book?

  2. @Kovács Péter: Ezt most érdekes módon mindenről lehet majd nézni, még windowsról is!

  3. @Kovács Péter: Safariból is tudod nézni (forrás):

    This stream is best experienced on an iPhone, iPad, or iPod touch using Safari on iOS 10 or later; a Mac using Safari on macOS Sierra 10.12 or later; or a PC using Windows 10 and Microsoft Edge. Streaming to Apple TV via AirPlay requires an Apple TV (2nd generation or later) with the latest Apple TV software or tvOS. Other platforms may also be able to access the stream using recent versions of Chrome or Firefox (MSE, H.264, and AAC required).

  4. De jó. Múlt héten vettem új macbookot. Air-t.

  5. SE2 -ről kár hogy nincs semmi új hír, gyanús hogy tényleg csak egy pletyka volt az egész


Add a Comment