fbpx Skip to content

Mindössze három nappal a legutóbbi béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.4 hatodik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.4 beta 6 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után, a watchOS, a tvOS és a macOS High Sierra esetén pedig eddig nem érkezett új verzió.

iOS 11.4 beta 6

Az új build verziószáma 15F5079a.

Újdonságok

A fejlesztői központban található changelog nem közöl semmi használhatót, így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.4 beta 6 letöltési linkek

Az iOS 11.4 beta 6 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Nekem nem dobja fel. :/

  2. Nem vagy ezzel egyedül. A párom 5S-e simán az én SE-m meg nem is látja.

  3. Remélem ezzel nem merül majd olyan gyorsan mint az ucsóval

  4. Hogy izgultok mindig….

  5. @szanyizoli: Ha elolvastad akkor láthatod merült mintha első beta lenne vmi új IOS-nél, ezért is kellett ez gyorsban, na meg van aki ejjel is használná a telót és addig nem tudja, ergo igen van akinek ez sarkalatosan fontos. Látod ez androidon nem fontos mert talán évente jön 2-3 frissítés és nem azért mert annyira stabilan jó minden.

  6. Én meg azt mondom, hogy ilyenkor már teljesen felesleges bétázni…

  7. @Agent_H: Már csak megszokásból tologatom fel őket és néha vannak ilyenek is, bár elenyésző mennyiségben, hogy vmi olyant találtam ami a napi használat rovására megy.

  8. @Gunar
    Havonta kapok (!) frissítést a telóra. A méretük változó kb.80-400mb-ig. Jah és nem is a legújabb flagship (Galaxy S7 Edge 7.0Nougat)
    Óriasit fejlődött az Android hidd el.
    Ez a 7.0-as rendszer lazán hozza az iOS szintjét. Hidd el tudom mit beszélek mert 4hónapig párhuzamosan használtam i6S Plus-t a Samu mellett.

  9. @zsebike5: Az valóban piros pont a Googlenek, hogy vannak havi biztonsági frissítések. És a Samsungnak is, hogy ezeket ki is adja (hello Huawei…????) legalább az egykori flagshipjeire. De a telefonod 2 éve jött ki és a tavaly előtti főverziót futtatja, már a kettővel újabb is be van jelentve. Ez még mindig baromi gáz.

  10. Nekem I8 Plus esetén a gyári füles csak hangerőt állít. Más telóval a füles rendesen működik, a teló zsebszösz mentes.
    Más is tapasztalt ilyet?


Add a Comment