Elérhető az iOS 11.4, a watchOS 4.3.1, a tvOS 11.4 és a macOS High Sierra 10.13.5 harmadik béta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két héttel a legutóbbi béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.4, a watchOS 4.3.1, a tvOS 11.4 és a macOS High Sierra 10.13.5 harmadik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.4 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 4.3.1 beta 3 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 11.4 beta 3 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 11.4 beta 3

Az új build verziószáma 15F4061d illetve 15F4061e.

Újdonságok

A fejlesztői központban található changelog nem közöl semmi használhatót, így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.4 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 11.4 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 4.3.1 beta 3

Az új build verziószáma 15T5555c.

kiadási információk most sem árulnak el semmit, tehát marad a sablonszöveg, hogy ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 4.3.1 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 11.4 beta 3

Az új build verziószáma 15L5560b.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS High Sierra 10.13.5 beta 3

Az új build verziószáma 17F59b.

kiadási információk itt sem fednek fel újdonságot.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Sziasztok
  Egy kérdésem lenne más is tapasztalta azt hogy hívásnál elveszi a 4G-t átvált 3G-re vagy kompleten elveszi az egészet tehát telefonálás nem hogy 4G HD-ba lenne hanem sehogy sincs és ezt az első béta óta csinálja akkor vettem elöször észre☹️☹️☹️☹️
  T-Mobil Iphone 8 plusz
  Válaszokat előre is köszönöm

 2. egyeni elofizetoknek kiserlet jelleggel mar tavaly tel ota mukodik(mar amikor), cegeknek nyilvan emiatt meg igy se kapcsoltak be. azert ez elgondolkodtato, van egy ket kulfoldi ceg akik meg tudtak birkozni a feladattal…

 3. Talán nem volt jó rajta az LTE-s watch és már az, ezért vissza lehetett kapcsolni és elkezdik árulni itthon is.
  Tudom jon a bili és az ujjam esetének felemlegetése, de jó lenne én vennék egyet.

 4. Gunar: eddig ertelmetlennek tartottam de ha ugyeletes az ember es pl strandon praktikus ahol nincs kozelben a mobil – vagy lehet de el is lophatjak akkor a mobilt.

 5. @kchris: Én szoktam az autoban is használni a sima kihangosító funkciót az órán, teljesen használható gyors megoldás és nem tűnik föl a rendőrnek sem. Az LTE-s pedig jobb lehet.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!