Elérhető az iOS 11.4, a watchOS 4.3.1 és a tvOS 11.4 második béta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két héttel a legutóbbi béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.4, a watchOS 4.3.1 és a tvOS 11.4 második fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.4 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 4.3.1 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 11.4 beta 2 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig eddig nem érkezett új verzió, arra várhatóan két nap múlva számíthatunk.

iOS 11.4 beta 2

Az új build verziószáma 15F5049c.

Újdonságok

A fejlesztői központban található changelog nem közöl semmi használhatót, így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.4 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 11.4 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 4.3.1 beta 2

Az új build verziószáma 15T5545b.

kiadási információk most sem árulnak el semmit, tehát marad a sablonszöveg, hogy ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 4.3.1 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 11.4 beta 2

Az új build verziószáma 15L5546a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @Lajhar: amúgy újabban nem tudom, mit vacakol az Apple, mert a fejlesztői központban már fent volt 19:00-kor, OTA is elvileg kint volt pár percre rá, de nekem is csak ilyen 19:40 körül jelent meg a készüléken. szóval nem nálad van a hiba.

  2. Ha a kijelzőn megjelent egy Telefonszám vagy cím és arra rákatintottam, egyből hívta a számot vagy feljött a térkép. MOst ez eltűnt. Másnál is Nekem nagyon hiányzik mert gyakran használtam.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!