(PRODUCT)RED avagy piros iPhone 8 és iPhone 8 Plus érkezett

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt évben picivel korábban mutatta be az Apple a (PRODUCT)RED avagy a piros iPhone 7-et és 7 Plus-t, amit mi is megnéztünk közelebbről. Ebben a színben holnaptól megrendelhető az iPhone 8 és 8 Plus is, azzal különbséggel, hogy most már fekete lett az előlap!

Piros iPhone 8

A (PRODUCT)RED™ széria mindig is egy picit különlegesebb terméket jelentett. És nem csak azért, mert ezek minden esetben a piros színnel voltak kaphatóak, hanem mert a megvásárlásával támogatod a Global Fund HIV- és AIDS-ellenes programjait, és hozzájárulsz, hogy mielőbb megszülethessen egy AIDS-mentes nemzedék. A kérdés persze az, hogy mennyiben különbözik az új piros iPhone 8 a régebbiektől?

A (PRODUCT)RED azaz a piros iPhone 8 és 8 Plus csak színében különbözik az eredetileg megjelent a 8-as szériától. Sem az iPhone 8, sem az iPhone 8 Plus nem lett jobb készülék azért, mert most új színben is kiadta az Apple. Így logikusan a jelenlegi iPhone 8 tulajdonosoknak semmi okuk váltani – no persze kivéve akkor, ha tetszik nekik az új szín. A készülék elölről értelemszerűen továbbra sem változott. ????????‍♂️

Piros iPhone 7 Plus 6 Product red special edition

(A képen a piros iPhone 7 Plus látható, idén az üveg hátlappal az iPhone 8 picit másabb árnyalatú piros lesz)

A különleges kiadású iPhone 8 piros feliratos dobozzal érkezik benne egy külön papírlappal, hogy mit is támogatunk a készülék megvásárlással. A készülék hátulján megtalálható a (PRODUCT)RED felirat is. Az ár nem fog változni, az Apple.hu-n 264 990 Ft-tal kezdődően holnaptól megrendelhető a készülék!

Az iPhone 8-ról már korábban írtunk bővebben, így most nem térnék ki a többi funkcióra a készülékkel kapcsolatban, érdemes ezt a cikket elolvasni: Kipróbáltuk az iPhone 8-at – vélemény, teszt.

Ha pedig azon gondolkozunk, hogy iPhone 8-at vagy iPhone X-et vásároljunk, akkor pedig ezt a cikket ajánlom: iPhone 8 vagy iPhone X – melyiket vásároljam meg?

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!