fbpx Skip to content

Múlt évben picivel korábban mutatta be az Apple a (PRODUCT)RED avagy a piros iPhone 7-et és 7 Plus-t, amit mi is megnéztünk közelebbről. Ebben a színben holnaptól megrendelhető az iPhone 8 és 8 Plus is, azzal különbséggel, hogy most már fekete lett az előlap!

Piros iPhone 8

A (PRODUCT)RED™ széria mindig is egy picit különlegesebb terméket jelentett. És nem csak azért, mert ezek minden esetben a piros színnel voltak kaphatóak, hanem mert a megvásárlásával támogatod a Global Fund HIV- és AIDS-ellenes programjait, és hozzájárulsz, hogy mielőbb megszülethessen egy AIDS-mentes nemzedék. A kérdés persze az, hogy mennyiben különbözik az új piros iPhone 8 a régebbiektől?

A (PRODUCT)RED azaz a piros iPhone 8 és 8 Plus csak színében különbözik az eredetileg megjelent a 8-as szériától. Sem az iPhone 8, sem az iPhone 8 Plus nem lett jobb készülék azért, mert most új színben is kiadta az Apple. Így logikusan a jelenlegi iPhone 8 tulajdonosoknak semmi okuk váltani – no persze kivéve akkor, ha tetszik nekik az új szín. A készülék elölről értelemszerűen továbbra sem változott. ????????‍♂️

Piros iPhone 7 Plus 6 Product red special edition

(A képen a piros iPhone 7 Plus látható, idén az üveg hátlappal az iPhone 8 picit másabb árnyalatú piros lesz)

A különleges kiadású iPhone 8 piros feliratos dobozzal érkezik benne egy külön papírlappal, hogy mit is támogatunk a készülék megvásárlással. A készülék hátulján megtalálható a (PRODUCT)RED felirat is. Az ár nem fog változni, az Apple.hu-n 264 990 Ft-tal kezdődően holnaptól megrendelhető a készülék!

Az iPhone 8-ról már korábban írtunk bővebben, így most nem térnék ki a többi funkcióra a készülékkel kapcsolatban, érdemes ezt a cikket elolvasni: Kipróbáltuk az iPhone 8-at – vélemény, teszt.

Ha pedig azon gondolkozunk, hogy iPhone 8-at vagy iPhone X-et vásároljunk, akkor pedig ezt a cikket ajánlom: iPhone 8 vagy iPhone X – melyiket vásároljam meg?

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Szép!

    De vajon miért nem adták ki iPhone X-ben is? Szerintem szépen fel tudták volna lendíteni az eladásokat vele.

  2. @ApplePen: Miért is? Egy aránytalanul drágának tartott telefon pirosban is aránytalanul drága marad.

  3. Hihetetlen innovációk az Apple háza táján!

  4. Hat ez most nem lett valami nagy szam, egyaltalan nem nez ki kimondottan jol.

  5. Az én kommentem mitől volt különb, mint a többieké, hogy azt törölnötök kellett? Vicc..

  6. @dnp: Szerintem nem volt megfelelő. Nem szoktunk azért ok nélkül törölni. Lehet nyilván véleményt formálni, de próbáljunk meg bizonyos keretek között maradni.

  7. Gyönyörű szép lett! ????


Add a Comment