fbpx Skip to content

Az Apple aktiválta a közösségi bringa állomásokat az Apple Térképekben. Összesen 36 ország 175 városában tudunk most már rákeresni a Bike Sharing szavakkal erre, és köztük van Budapest is.

Apple Maps, mol bubi

Most már mind a Google, mind az Apple Térképek esetén láthatjuk a legközelebbi Bubi állomásokat, azonban további információkat sajnos nem. Tehát sem árat, sem foglaltságot nem fog nekünk mutatni, pedig az utóbbi funkcióval lenne ez a legjobban használható. Sajnos még a MOL saját alkalmazásában sem látjuk ezt, így nem valószínű, hogy hazánkban aktiválásra kerül.

Ettől függetlenül budapestieknek érdemes letölteniük a Bubi alkalmazást is, mert ez is mutatja a legközelebbi Bubi állomásokat, illetve kerékpár bérlést is elindíthatunk vele. A MOL Bubi alkalmazáson belül regisztrálhatunk, illetve saját adatainkat is ellenőrizhetjük.

[appstore id=”895782276″]

Itt a tavasz, ti mennyire használjátok a MOL Bubi-t?

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Sajnos a MOL Bubi alkalmazás nem kompatibilis az iOs 11-gyel.
    Ami a cikkben van, az a kútkereső, abban nem találtam sehol Bubit.

  2. nem is értem, hogy ki használ még apple maps-ot, a gúgli mellett. Jómúltkor asszonypajtás véletlen azt indította el az autóban, hát 10 perc után inkább félreálltam és bekapcsoltam a gúglit, annyira gáz a navigációja

  3. @totopad: én már csak apple mapset használok, szerintem semmi baj nincs, ha meg nagyon alternatíva, akkor Waze.

  4. Én is Apple Térképet használok és tökéletesen müködik.

  5. @ef-dani: 2 hónapja volt, csehországban voltunk és cseh fonetikusúl kezdte sorolni az utcákat, de annyira, hogy egy kis településen voltunk és már fordulnom kellett volna, de még mindig az előző utcanevet fonetizálta

  6. Titeket nem idegesít, hogy “Forduljon jobbra a (z) Templom tér útra!”?
    Ha ki lehetne kapcsolni az utcanevek felolvasását, akkor még használnám is, de így annyira idegesít, hogy inkább bármi mást használok. (Sajnos a hang teljes kikapcsolása nem opció, mivel elsősorban a hang irányítást követem, a telefon nincs látható helyre téve)

  7. @saabi ezt én már jelentettem az Applenek tavaly…

  8. Ebben az alkalmazásban egy darab bubi állomás nincs ????
    A Maps egyébként egy hatalmas kaki. Sokkal több poi van a Google féle térképen egyrészt, de olyan alapvető dolgok is hiányoznak, mint mondjuk egy 1950 óta létező tó és helyette csak egy patak van ???? Vicc

  9. Nem fogom segíteni a térképüket, iOS hibákban szívesen segítek, de ebben nem. Még egy ekkora cégnek is be kell látni, hogy ami nem megy, vagy más sokkal jobban megcsinálta, azt kár erőltetni. Ott a Google Maps, de nincs engedélyezve pl, hogy alapértelmezett legyen, ahogy a Waze sem CarPlayben, pedig a legjobb erre a célra, mégis a szűklátókörű gondolkodásuk miatt inkább tiltanak, mint engedélyeznék és csinálnának jobbat, ha tudnak. A gyerekes civakodásuk miatt vették ki évekkel ezelőtt a Mapset és azóta se lett jobb.

    (Amúgy a cikk elküldése csík már megint kitakarja a komment beküldés gombot. Beállíthatnátok a CSS-t, hogy ne kelljen bűvészkedni a kommenteléshez 🙂 Vagy ez egy új nem vagyok robot teszt? 😀 )


Add a Comment