fbpx Skip to content

1917 óta (Magyarországon csak 1948 óta) március 8. a nemzetközi nőnap, ami a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Az Apple Watch tulajdonosoknak Cupertinóban egy újabb kihívással és a teljesítése után járó jelvénnyel és matricákkal készültek, hogy ezzel hívják fel a figyelmet az egészséges és sportos életmódra.

Az Apple Watch 2015-ös startja után nagyon sokáig kellett várnunk, amíg olyan jelvényeket, matricákat és kihívásokat kaptunk, amik egy-egy különleges alkalomhoz és feltételekhez voltak kötve. Azóta persze már számos ilyen extra jelvényt is begyűjthettünk, gondoljunk csak a legutóbbi Újévköszöntő vagy Szívhónapi kihívásra.

A nőnapi kihívás nem tartozik a nehezen teljesíthető kihívások közé, ugyanis csak egy feltétele van: duplán zárd be március 8-án a mozgás (piros) gyűrűdet. Vagyis ha mondjuk 300 aktív kalóriára van állítva az órád, akkor ezen a napon legalább 600 aktív kalóriát kell elégetned ahhoz, hogy teljesítsd a kihívást. A gyakorlat és állás köröket nem kell az ajándékokért bezárni, bár azért valószínű a gyakorlat kör a mozgás duplázása miatt biztos be fog záródni.

A kihívás teljesítése után, ahogyan már megszokhattuk, nemcsak egy három dimenziós jelvényt kapunk, hanem három, animált iMessage matricát is, amelyek ezúttal a nőnaphoz passzoló lilás-rózsaszínes színvilágban pompáznak. Ez a kihívás szerencsére világszinten elérhető és nem kell semmiféle régió beállításokkal trükköznünk, hogy teljesíthessük, ahogyan azt mondjuk a Hálaadásnapi kihívásnál már megszokhattuk. Az Apple Watch kihíváson túl Apple Music playlisttel és album gyűjteménnyel és készültek Cupertinóban.

Te szoktad teljesíteni ezeket a különleges kihívásokat?

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Visszamenőleg meg lehet szerezni ilyen jelvényeket?! Kb 1 hónapja vettem magamnak az órát, többek között ezért, hogy ösztönözzön a mozgásra! ☺️

  2. @ithomkasy:
    Amelyik busz elment arra fel tudsz szállni?

  3. Meg lehet szerezni, ha teljesíteni tudsz például 7 egybefüggő sportos napot minden karika lezárásával január végéig.


Add a Comment