Nemzetközi nőnapi Apple Watch kihívás

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

1917 óta (Magyarországon csak 1948 óta) március 8. a nemzetközi nőnap, ami a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Az Apple Watch tulajdonosoknak Cupertinóban egy újabb kihívással és a teljesítése után járó jelvénnyel és matricákkal készültek, hogy ezzel hívják fel a figyelmet az egészséges és sportos életmódra.

Az Apple Watch 2015-ös startja után nagyon sokáig kellett várnunk, amíg olyan jelvényeket, matricákat és kihívásokat kaptunk, amik egy-egy különleges alkalomhoz és feltételekhez voltak kötve. Azóta persze már számos ilyen extra jelvényt is begyűjthettünk, gondoljunk csak a legutóbbi Újévköszöntő vagy Szívhónapi kihívásra.

A nőnapi kihívás nem tartozik a nehezen teljesíthető kihívások közé, ugyanis csak egy feltétele van: duplán zárd be március 8-án a mozgás (piros) gyűrűdet. Vagyis ha mondjuk 300 aktív kalóriára van állítva az órád, akkor ezen a napon legalább 600 aktív kalóriát kell elégetned ahhoz, hogy teljesítsd a kihívást. A gyakorlat és állás köröket nem kell az ajándékokért bezárni, bár azért valószínű a gyakorlat kör a mozgás duplázása miatt biztos be fog záródni.

A kihívás teljesítése után, ahogyan már megszokhattuk, nemcsak egy három dimenziós jelvényt kapunk, hanem három, animált iMessage matricát is, amelyek ezúttal a nőnaphoz passzoló lilás-rózsaszínes színvilágban pompáznak. Ez a kihívás szerencsére világszinten elérhető és nem kell semmiféle régió beállításokkal trükköznünk, hogy teljesíthessük, ahogyan azt mondjuk a Hálaadásnapi kihívásnál már megszokhattuk. Az Apple Watch kihíváson túl Apple Music playlisttel és album gyűjteménnyel és készültek Cupertinóban.

Te szoktad teljesíteni ezeket a különleges kihívásokat?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Visszamenőleg meg lehet szerezni ilyen jelvényeket?! Kb 1 hónapja vettem magamnak az órát, többek között ezért, hogy ösztönözzön a mozgásra! ☺️

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!