fbpx Skip to content

A januári Újévköszöntő kihívás után az Apple újra mozgásra ösztönzi az Apple Watch felhasználókat, immáron a Szív Hónapja alkalmából, amiről két nappal a kihívás előtt az Apple Watch és a Tevékenység app is tájékoztat már minket.

A Szív Hónapja kihívás minden országban elérhető, így semmi kifogásunk nem lehet a mozgás ellen.

Amerikában 1964 óta február hivatalosan is a Szív Hónapja. Az esemény célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a szív- és érrendszeri betegségek fontosságára, beleértve a szívkoszorúér-betegségeket és a stroke-ot is. A szívbetegség még mindig a vezető halálokok közé tartozik mind a férfiak, mind a nők számára. Évente közel 610 ezer ember hal meg szív- és érrendszeri megbetegedésben, ami nagyjából minden negyedik haláleset. Ennek alkalmából hozta létre az Apple a Szív Hónapja kihívást.

A kihívásban a gyakorlat gyűrűt kell bezárni hét napig, február 8-tól, egészen február 14-ig. Amennyiben ezt sikeresen teljesítjük, a szív alakú jelvény mellett most animált iMessage matricákat is kapunk az Apple-től. Az iMessage matrica csomagban található szívek a szívdobogást imitálják, ami azért is különleges, mert ezek az első animált matricák amit egy Tevékenység Kihívásért kaphatunk.

Az időzítés pedig nem is lehetne tökéletesebb, hiszen a szív matricák elég jól passzolnak a közelgő Valentin-naphoz is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Hiába teljesítettem, még se kaptam meg…

  2. Én sem. De a januári kihívást is megcsináltam és arra sem kaptam semmit. Nem lehet valahol ezért “reklamálni”?

  3. Most néztem megint, megkaptam mind a 2 jelvényt! ????
    Megérte “reklamálni” ????

  4. @egycsavo: Megcsináltuk! ????????‍♂️????


Add a Comment