fbpx Skip to content

Alig több mint egy hónappal a tvOS 11.1 megjelenése és öt béta változat után az Apple kiadta a tvOS 11.2 hivatalos verzióját.

Az új verzió elsősorban apróbb módosításokat és hibajavításokat tartalmaz, de erről az Apple TV szokás szerint nem árul el semennyit.

Újdonságok

A tvOS 11.2-ben az alábbi újdonságok találhatóak meg:

  • Automatikus üzemmódváltás a natív képkockasebességre és a nagy dinamikatartományra a videós tartalmak esetén a Apple TV 4K-n
  • Az SDR kimenet támogatása az Apple TV 4K-n azoknak az alkalmazásoknak, amelyek a GPU-t használnák HDR esetén
  • Visszakerült a “Még nem látott” tartalmak kategóriája az Otthoni megosztás esetén a Filmek, a Sorozatok és a Saját videók alatt

Letöltés

A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

A tvOS kizárólag a negyedik generációs vagy újabb Apple TV-kre érhető el.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A tvOS 11-ről szóló összes cikkünk megtalálható a tvOS 11 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. “Automatikus üzemmódváltás a natív képkockasebességre és a nagy dinamikatartományra a videós tartalmak esetén a Apple TV 4K-n”

    És ezzel végre valódi médialejátszó lett az Apple TV-ből.

  2. Sziasztok hol kell jelezni az Applenak a problémát? mert ki akad a telefon amikor hívnak és nem széria hibás hanem ezt csinálja iPhone 5se óta és már 8 plussom van! És ha akarjátok el mesélem hogyan akad ki és ez egy súlyos hiba csak lehet ti nem érzékeltétek

  3. Airplay hangszórokon (GGMM M3) nincs hang ha elndítok egy videót, amíg nem halkítok vagy hangosítok egyet. A frissítés előtt teljesen jó volt. Tapasztalta más is ezt?


Add a Comment