Elérhető az iOS 11.2, a tvOS 11.2 és a macOS High Sierra 10.13.2 ötödik béta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem két héttel a legutóbbi béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.2, a tvOS 11.2 és a macOS High Sierra ötödik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.2 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a tvOS 11.2 beta 5 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió. A watchOS 4.2-höz nem érkezett újabb build.

iOS 11.2 beta 5

Az iOS 11.2 beta 5 build száma 15C5111a.

Újdonságok

Az iOS 11.2 beta 5-ben az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

  • A jelek szerint nincsenek szembetűnő újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Downgrade?

Az iOS 11.2 bétájáról a megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.2 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 11.2 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 11.2 beta 5

Az új build verziószáma 15K5105a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS High Sierra 10.13.2 beta 5

Az új build verziószáma 17C83a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Azt a hibát is kijavíthatnák végre, hogy iPad mini 4-en a karakterek visszatörlésénél ne ugorjon le állandóan a billentyűzet…, na meg most az akku is elkezdett baszkurálódni, pont úgy mint a 6S esetében 10%-20% közt kikapcsol használat közben a készülék, vicc.

  2. Egy korábbi bétánál is a watchos beta késöbb, az ios beta megjelenése után néhány óra múlva volt elérhető. Türelem, a cikk nem hibás

  3. @lalamper: idézem a cikkből, mert elkerülhette a figyelmedet:

    az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után (ez egyelőre a jelek szerint késik)

  4. Betan vagyok, de most így 23.12-kor sincs még update.. a nagyobb portálok sem említik.. de ezek szerint másnak sincs. Neked honnan az info? Van hivatalos közlemény?

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!