fbpx Skip to content

Majdnem két héttel a legutóbbi béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.2, a tvOS 11.2 és a macOS High Sierra ötödik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.2 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a tvOS 11.2 beta 5 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió. A watchOS 4.2-höz nem érkezett újabb build.

iOS 11.2 beta 5

Az iOS 11.2 beta 5 build száma 15C5111a.

Újdonságok

Az iOS 11.2 beta 5-ben az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

 • A jelek szerint nincsenek szembetűnő újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Downgrade?

Az iOS 11.2 bétájáról a megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.2 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 11.2 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 11.2 beta 5

Az új build verziószáma 15K5105a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS High Sierra 10.13.2 beta 5

Az új build verziószáma 17C83a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

 1. Ki mit tippel, mikor jelenik meg a végleges 11.2?

 2. Mindenképp karácsony előtt. 🙂

 3. Számológépben a hibát nem már javították ?

 4. Azt a hibát is kijavíthatnák végre, hogy iPad mini 4-en a karakterek visszatörlésénél ne ugorjon le állandóan a billentyűzet…, na meg most az akku is elkezdett baszkurálódni, pont úgy mint a 6S esetében 10%-20% közt kikapcsol használat közben a készülék, vicc.

 5. @nemeth.n: Már a béta 1-ben javítva lett.

 6. watchOS-ből nem jött új, hibás a cikk..

 7. Publikus beta is tölthetö….watchOS nálam sincs.

 8. Egy korábbi bétánál is a watchos beta késöbb, az ios beta megjelenése után néhány óra múlva volt elérhető. Türelem, a cikk nem hibás

 9. Kiváncsi vagyok melyik betaval jönnek az IPhone X hátterei és a reflection csengőhang …

 10. @lalamper: idézem a cikkből, mert elkerülhette a figyelmedet:

  az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után (ez egyelőre a jelek szerint késik)

 11. Én annak örülnék ha a widgeteket javítanák végre. Gondolok itt az időjárás és zenék widgetre leginkább…

 12. Betan vagyok, de most így 23.12-kor sincs még update.. a nagyobb portálok sem említik.. de ezek szerint másnak sincs. Neked honnan az info? Van hivatalos közlemény?

 13. @lalamper: “(ez egyelőre a jelek szerint késik)”

 14. I7 főgomb dupla tappintasos elèrhetősèg 10/1 alkalommal mukodik.

 15. Sziasztok! Valakinek esetleg fent van watchon a 4.2 béta? Nekem azóta eltűnt a 3D touch. Van valami ötletetek a problémára?

 16. 47mb? ????

 17. Hat a vegleges meg odebb van ha csak 50MB… 11.1 eseten az utolso beta 2GB volt kb..

 18. @boga77: Szia! Nemem fent van a watch os 4.2 beta, watch series 2-n, 3D touch rendben


Add a Comment