fbpx Skip to content

Másfél hónappal a tvOS 11 megjelenése és négy béta változat után az Apple kiadta a tvOS 11.1 hivatalos verzióját.

Az új verzió elsősorban hibajavításokat tartalmaz, de erről az Apple TV szokás szerint nem árul el semennyit.

Letöltés

A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

A tvOS kizárólag a negyedik generációs vagy újabb Apple TV-kre érhető el.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A tvOS 11-ről szóló összes cikkünk megtalálható a tvOS 11 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Nem tudom hogy ezt más is észlele-e de nálam mikor az apple tv remote alkalmazással csatlakozok a tvre akkor nekem az az airplayes cucc ottmarad.

  2. akinek iphone 8 van, az ne frissítse. nekem ios 11.0.-án gyors volt, animációk gyorsak voltak, hang ok volt – az a zaj amit a yt-bon mutattak abszolút nem zavart…. de most, hogy frissítettem 11.1.-re, a hang halkabb amikor partnerrel beszélek, a zaj állandóan van…és hangosan…pár perces beszélgetés után fáj a fülem. a lock screen animáció szaggat, és a belső ui animációk is random szaggatnak…clean install után is. mindez a családban levő SE telefonon nem jelentkezik – ott gyors minden, és nincs zaj. tehát ismét: ha még nem updatelted az iphone 8 készüléked, akkor ne is tedd, mert nagyon kellemetlen meglepetésben lesz részed.

  3. Aldom az eszem, hogy mar kiszalltam ebbol a premium telefonosdibol. Vettem 50k ert egy kozepkategorias masik tipust, es azota nincs ez a veg nelkuli szopas. Csak hasznalom. Vegre hasznalati targy lett a telefon, nem fetish.


Add a Comment