fbpx Skip to content

Mindössze három nappal a legutóbbi béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.2 és a macOS High Sierra hatodik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.2 beta 6 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió. A többi szoftverhez, így a watchOS 4.2-höz illetve a tvOS 11.2-höz (eddig) nem érkezett új verzió.

iOS 11.2 beta 6

Az iOS 11.2 beta 6 build száma 15C114 – ez, és a frissítés mérete is utal arra, hogy ez már valószínűleg az utolsó béta, és a következő már a hivatalos verzió lehet.

Újdonságok

Az iOS 11.2 beta 6-ban az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

  • A jelek szerint nincsenek szembetűnő újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Downgrade?

Az iOS 11.2 bétájáról a megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.2 beta 6 letöltési linkek

Az iOS 11.2 beta 6 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

macOS High Sierra 10.13.2 beta 6

Az új build verziószáma 17C85a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Public béta is elérhető.

  2. Méret miatt valószínű végleges. Persze jöhet még be valami, mint ahogyan az már sokszor megtörtént.

  3. Vagy csak annyira hotfix, hogy 1 dolog lett benne javítva, nem feltétlen kell nézni a méretet mindig.

  4. Nekem el tűnt a feedback app.

  5. Bízom benne, hogy nem ez a végleges kiadás… Béta 4-nél ha este 10-kor leraktam 51%-on a telefont és reggel 7-kor ránéztem ugyanannyin volt. Most 63%-on raktam le és reggelre 48%-ra merült. Mindkét esetben akkor este frissítettem.

  6. @chicano69: milyen telefonon?

  7. Azt el is felejtettem 6s

  8. Na, kiváncsi leszek. Nekem I8Pkus eddig egész jó aksi időket produkált. Majd meglátjuk a barátnőm 6s-én


Add a Comment