fbpx Skip to content

Az akkumulátor időre állandóan panaszkodnak az iPhone felhasználók, pedig legtöbbször nem is magával a rendszerrel van a baj, hanem egyes alkalmazásokkal.

YouTube meríti az iPhone-t

Amennyiben akkumulátor problémánk van mindig érdemes megnézni a Beállítások / Akkumulátor menüpont alatt, hogy az elmúlt időszakban mi fogyasztotta a legtöbbet. Ezen felül érdemes frissíteni az iOS 11.1.1-re is, mivel a legfrissebb szoftverben folyamatosan javítják ezeket a hibákat is. Végül pedig a felesleges dolgokat is kikapcsolhatjuk, ezekről ebben a cikkben írtunk korábban. A YouTube legutóbbi frissítése nem sikerült olyan jól, mivel többen panaszkodnak arra, hogy jobban meríti a készülékeket.

YouTube alkalmazás meríti az iPhone-okat

Redditen és Twitterren is panaszkodnak a felhasználók, hogy bizony a legfrissebb iOS 11.1.1-gyel is jobban merül a készülékük, ha használják az alkalmazást. Nem mindenkinél, de elég sok felhasználónál előjön a probléma, érdemes ellenőrizni az Akkumulátor menüpont alatt, hogy a YouTube mennyit fogyaszt. A hibáról egyébként tud már a YouTube és hamarosan kiadnak egy frissítést is, viszont addig az egyetlen megoldás, ha töröljük az appot, és a Safarin keresztül használjuk a szolgáltatást.

[appstore id=”544007664″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Tényleg félve írom, hogy nálam 8 Plus-nál rendesen üzemel 23% és nagyjából ennyi is szokott lenni 🙁

    Bocs 🙁

  2. 2 napja adtak ki frissítést lehet abban már javítva.

  3. iPhone X -en 37% / 11%, de szoktam is használni az Appot! Nem jelenteném ki, hogy kirívóan sokat használ!

  4. Ja, ha a Safarin nem lenne szar a képminőség…
    Röhej hogy a YouTube nem támogatja, és nincs HD felbontás Safari alatt 2017-ben…

  5. @rXc: az iPad 1-emen, iOS 5.1.1-gyel 720p-ben is megy Safariban a YouTube.

  6. Lehet, hogy butaság, de nem lehet valahogyan alkalmazások korábbi változatait elérni? Ilyenkor vissza lehetne állni a korábbi verziókra. Nekem van olyan alkalmazásom, amit néhány hónapja használhatatlan, kénytelen voltam a régi telefonomat előszedni, mert azon még nem frissült, és az működik.

  7. @ener: sajnos nem. arra van mód, hogy egy, az app új verziója által nem támogatott iOS-verzión az azzal kompatibiliset odaadja az App Store.

  8. @Jadeye: illetve, ha van rá jb vagy ifunbox

  9. sztem minden alkalmazas meriti az iphonet
    ????????

  10. Periscope-nál nincs nagyobb akksi zabáló app jelenleg. 😀


Add a Comment