Hibás a YouTube alkalmazás, meríti az iPhone-t

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az akkumulátor időre állandóan panaszkodnak az iPhone felhasználók, pedig legtöbbször nem is magával a rendszerrel van a baj, hanem egyes alkalmazásokkal.

YouTube meríti az iPhone-t

Amennyiben akkumulátor problémánk van mindig érdemes megnézni a Beállítások / Akkumulátor menüpont alatt, hogy az elmúlt időszakban mi fogyasztotta a legtöbbet. Ezen felül érdemes frissíteni az iOS 11.1.1-re is, mivel a legfrissebb szoftverben folyamatosan javítják ezeket a hibákat is. Végül pedig a felesleges dolgokat is kikapcsolhatjuk, ezekről ebben a cikkben írtunk korábban. A YouTube legutóbbi frissítése nem sikerült olyan jól, mivel többen panaszkodnak arra, hogy jobban meríti a készülékeket.

YouTube alkalmazás meríti az iPhone-okat

Redditen és Twitterren is panaszkodnak a felhasználók, hogy bizony a legfrissebb iOS 11.1.1-gyel is jobban merül a készülékük, ha használják az alkalmazást. Nem mindenkinél, de elég sok felhasználónál előjön a probléma, érdemes ellenőrizni az Akkumulátor menüpont alatt, hogy a YouTube mennyit fogyaszt. A hibáról egyébként tud már a YouTube és hamarosan kiadnak egy frissítést is, viszont addig az egyetlen megoldás, ha töröljük az appot, és a Safarin keresztül használjuk a szolgáltatást.

YouTube: Watch, Listen, Stream
  • YouTube: Watch, Listen, Stream
  • Méret: 248.06 MB | Verzió: 16.45.4
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Lehet, hogy butaság, de nem lehet valahogyan alkalmazások korábbi változatait elérni? Ilyenkor vissza lehetne állni a korábbi verziókra. Nekem van olyan alkalmazásom, amit néhány hónapja használhatatlan, kénytelen voltam a régi telefonomat előszedni, mert azon még nem frissült, és az működik.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!