fbpx Skip to content

Egy héttel a legutóbbi béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.2, a watchOS 4.2, a tvOS 11.2 és a macOS High Sierra második fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.2 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 4.2 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 11.2 beta 2 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 11.2 beta 2

Az iOS 11.2 beta 2 build száma 15C5097d.

Újdonságok

Az iOS 11.2 beta 2-ben az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

  • A jelek szerint nincsenek szembetűnő újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Downgrade?

Az iOS 11.2 bétájáról a megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.2 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 11.2 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 4.2 beta 2

Az új build verziószáma 15S5090c.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 4.2 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 11.2 beta 2

Az új build verziószáma 15K5090c.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS High Sierra 10.13.2 beta 2

Az új build verziószáma 17C67b.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

27 Comments

  1. Aki felrakta SE-re, annak megszűnt feloldásnál a bug?

  2. Aki próbálta már ebben javítva van a 11.1 üzemidő problémája?

  3. Kedves creaft.
    Szűk 3 órája elérhető, hogy kérdezhetsz ekkora fas….got az üzem időről????

  4. Aki felrakta leírhatná, hogy i8-on javították-e az alábbi bugokat: feloldásnál akadás, wifi problémák, 3d touch probléma, 1 ssec-es késések (indításnál, zseblámpa, csengőhang), első lezárási hang kihagyás, stb…

  5. @Audison nálam SE-n rendben van

  6. Iphone 7-esen 11.1-ről frissítve 1,95 GB volt. Nem hinném hogy csak apróbb hibajavítások…

  7. @jestR: A méret nem árul el ilyenkor sok mindent. Ahhoz, hogy aktiválják a debugging, telemetry opciókat, számos dolgot újrafordítanak, ami nem tartalmaz újdonságot, csak a profilozáshoz szükséges módosításokat tartalmazza.

  8. JestR: amikor egy nem betarol betara valtasz vagy forditva mindig ekkora a meret. Akkora lehet a meret ha betanak mondott verzio igazabol mar nem betanak van szanva (GM verzio) mint pl a 11.1b3-4 kozotti valtas… 2GB az teljes fw csere meret.

  9. @kchris Az előtte lévő is beta volt… Mindegy nem zavar, csak egy gondolat volt ????

  10. Feloldásnál még ma mindig beugrik az értesítési sáv?

  11. 5S-en ha zárolásnál kéri az ujjlenyomatot , akkor a vészhelyzet, jelkód használat, mégsem felirat még mindig egymáson vannak?

  12. WatchOS sokkal gyorsabb lett AW3-on. Írtam egy hibalistát a Nike-nak a watch-os NRC-ről és köszönik a visszajelzést sok mindenről tudnak és javítás alatt vannak.

  13. @twingo16v Nem. Jónak kell lennie.

  14. @ahoysnot: mármint mi a kérdésed? ha 11.2 beta 1 van a készülékeden, azt frissítheted 11.2 beta 2-re.

  15. @Jadeye:
    hát nekem nem dobta fel, tegnap még csak a fejlesztői jött ki nem? ma fog a sima béta gondolom én.

  16. Valaki nem tud linket adni dev beta profilhoz? Csak publikhoz találok mindenhol 🙁

  17. Fent a public ???? Nekem valahogy i6-ra nem hozza az új háttereket … hátha a következő majd egyben hozza az új csengőhanggal együtt ????

  18. Sziasztok !
    Nekem nem engedi telepíteni az új nyilvános betat az iPhone 6s készülékemre azzal a hiba jelentéssel hogy a beta frissítés nem ellenőrizhető mert nem kapcsolódok az internethez pedig az internettel semmi gond nincs itthonról wi-fi n csinaltam .tud valaki esetleg erre valami tippet megoldást ?ilydn még esdig egy beta nal se fordult elő .mind felment első próbálkozásra

  19. Próbáld újra nekem is dobta egyszer.

  20. Nem kötekedésből írom, de, aki nyilvános bétát telepít, azok mind tolják a hibákról a visszajelzéseket? Ha nem, akkor miért kell feltenni?

  21. 5s-en hogy üzemel tud valaki nyilatkozni?

  22. Szerintem csak túl volt terhelve a server mert ahogy mar írtam internet minden működött .de mar sikerült minden és működik ahogy kell.
    A béták nálam mindig jól működtek eddig.

  23. Ferenc1: Valoszinuleg nem.

  24. És tessék mondani, ebben a bétás verzióban már kijavították az Időjárás vidgetet is? Mert nálam reggel 5-től egészen mostanáig állandóan 9 fokot mutat. Ezt már elég régóta így csinálja. Ma bejártam egész Budapestet és állandóan azt a helyet mutatta, ahonnan reggel elindultam. Ez is biztosan azért van, mert nem tökéletesek.

  25. @Ferenc1: Van különbség egy béta és egy nyilvános verzió között? Ami a hibákat illeti?


Add a Comment