fbpx Skip to content

Bár sokakat nem érhet meglepetésként így a hónap végéhez közeledve, de az Apple bejelentése szerint idén októberben, vagy inkább az utolsó negyedévben már ne számítsunk a Mac-eket megcélzó keynote-ra.

MacBook Pro Touch Bar

Craig Federighi bejelentése alapján erre az évre már “kipontózodtunk”, ne várjunk újabb bejelentéseket. Ezek alapján azt a következtetést is levonhatjuk, hogy semmilyen egyéb, nagyszabású eseményre ne számítsunk az év végig az Apple háza táján.

Sokan azért reménykedtek egy októberi bemutatóban, mert ha visszaemlékezünk, a Touch Barral szerelt MacBook Pro-ról 2016 októberében rántotta le az Apple a leplet. Hogy miért nincs idén ilyen keynote, abban több dolog is közrejátszhat, elég csak azt figyelembe venni, hogy az Intel 8. generációs processzorai csak most kezdenek megjelenni a piacon, az Apple szemszögéből pedig nem lett volna ideális egy termékpaletta frissítés.

Bár idén már több bemutatóra nem kell számítani, termékmegjelenésből nem lesz hiány: decemberben fog elrajtolni az új iMac Pro, valamint a HomePod. Ezeket azonban egy szimpla közleményben, valamint az Apple Store oldalának frissítésével könnyen útjukra lehet majd bocsátani.

A következő év reményeink szerint sok újdonságot hoz majd: továbbra is kérdés, hogy mi lesz a 3 éve nem frissített Mac mini sorsa, valamint sok pletyka szól egy lehetséges Mac Pro frissítésről, ahogyan a MacBook Pro modellek megújítása is várható az első negyedévben.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment