fbpx Skip to content

Egy héttel a második béták megjelenése után az Apple kiadta a harmadik fejlesztői bétákat.

Az iOS 11.1 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 4.1 beta 3 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 11.1 beta 3 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig eddig nem érkezett új verzió.

iOS 11.1 beta 3

Az iOS 11.1 beta 3 build száma 15B5086a.

Újdonságok

Az iOS 11.1 beta 3-ban az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

  • A jelek szerint javították a 3D Touch reakcióidejét, így az már nem akadozik.
  • Az értesítések és a widgetek ismét elérhetőek az Elérhetőség (Reachability) használata közben.
  • A rendszer haptikus visszajelzése visszatért a hibás jelkód esetén.

A 9to5mac most is készített ezekről egy rövid videót:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Downgrade?

Az iOS 11.1 bétájáról a megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos, jelenleg 11.0.3-as verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött 11.0.3-as IPSW-t.

Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.1 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 11.1 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 4.1 beta 3

Az új build verziószáma 15R5843a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 4.1 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 11.1 beta 3

Az új build verziószáma 15J5580a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

29 Comments

  1. Kint van a publikus is? Ha nincsen akkor tévedésből a párom 5S-ére a fejlesztői profilt raktam.

  2. Akksi nagyon jó, két perce van fent, de máris 4 napot bír! 😀 😀

  3. Nálam is! Ezt most jól összedobták a srácok. ???? (6s)

  4. Sziasztok. Nekem 6s en a hivatalos 11.0.3 van, és a három D touch animációk még mindig darabosan jönnek elő. Lesz javítva? Vagy esetleg inkább vissza kéne térni 10.3.3 rá amíg lehet?

  5. @vargandris: idézem a cikkből:

    A jelek szerint javították a 3D Touch reakcióidejét, így az már nem akadozik.

  6. Mármint A11.1 Ben? mert nekem a 11.0.3 ban akad. egyebként ugyan ez nagyon zavar, de kezdek meg barátkozni vele.

  7. @vargandris: Uramisten! XD /epix facepalm

  8. @Jadeye: dislexia! ez van, tagadhatatlan, vagy tudsz erre mást mondani?

  9. Akkor most kint a public beta is vagy sem?
    Remélem a watch akkuideje nem lesz rosszabb, mert a beta2-vel majd hogy nem visszatermelte az áramot, most 90%-on áll reggel óta, az nem rossz, bár ilyen is maradna! (series1)

  10. @Gunar: Kint a public is!

  11. Sziasztok! Nálatok is ha a telefonkönyvből választott személynek akartok üzenetet írni, akkor csak az üzenetek mappát nyitja meg? Szerintem ez eléggé gáz, hogy még nem javították..,

  12. @U.P.: Nagyon régen nem nevettem ennyire jót :D.

  13. @Hacsi: Köszi szépen! Akkor nem hibáztam az 5S-nél. 🙂

  14. Kiégett az agyam… vargandris..
    Jadeye, minden tiszteletem a tiéd. Én tuti nem tudnék ilyen higgadtan válaszolgatni..

  15. Visszakerült végre az értesítési központ elérhetősége Reachability alatt.

  16. En nem raknam mar fel, 1-2 het es kinn lesz a vegleges, a betaval meg egy csomo folosleges cucc kerul fel log / hasonlok, aztan ki tudja hogy kerul ke rola…

  17. Hivatalos ios 11.0.3 még mindig eszi az aksikat? (Iphone 7)

  18. Hivatalos ios 11.0.3 még mindig eszi az aksikat? (Iphone 7) vagy javitották?

  19. Nekem már hármat megevett, sajnos a 4. aksit kicsit kesobb tettem be mint kellett volna, es a telefon szélé is megette körben, de nem baj mert a gyari apple tokban nem látszik. Nagyon szeretem azt a tokot.
    És most elnegyek fejbelövöm magam…

  20. @kchris: Az az 1-2 hét legyen kb 1 hónap. 😀

  21. Szerintem a 11.1-et nem akarják elkapkodni, az lesz az a rendszer aminek a 11.0-nak lennie kellett volna. 😀

  22. Apple Watch “seria 1” stainless steel, brutális akku idő javulás. 3 és fél óra normál használat 1% merülés !
    🙂

  23. Az este folyamán felkerültek a beta-k és hát az akkuidők egészen jók, mert 5S jelenleg igaz kevés használat mellett 17 óra után 90% -on áll, watch szintén hasonló idő alatt ugyancsak 90%-on van de ébresztett is reggel meg a fiam is játszott a bemondós számlapokkal vagy fél órát. Az SE reggel 8 óta merült 10%-ot de azt használtam is kb 1 órát net+ telefonálás., hát eddig ennyi.

  24. Az IOS 11.1 beta egy visszafejlődés a jelenlegi 11.0.3-hoz képest! Kipróbáltam, aztán gyorsan vissza is raktam a mostani verziót! Képernyőfeloldáskor állandó animáció akadások… laggolások stb.. a bootidő nem hogy rövidült hanem duplájára nőtt.. Iphone 6 user

  25. @Mezo: ezért béta.

  26. @Mezo: Az tré lehet, de az 5S-en ritkán fordul elő és ahogy használatban van egyre kevesebbszer rendetlenkedik, az SE nem is csinálja ezt amit írsz, lehet nem is a 11.1 beta a hibás, hanem vmi nem tetszett úgy együtt neki az egész. Persze most hogy visszaraktad az tiszta telepítés majdnem, mert a mentés gondolom visszament rá és nem OTA mert az úgy nem működik, hát lehet csak ennyi kellett volna a beta-nak is. Amugy sok esetben olvasni itt is máshol is, hogy ilyen meg olyan szar az új IOS ezt meg azt produkálja, én meg csak lesek mert rendre OTA teszegetem fel őket és nem is tudom mióta, de nálam nem csinál szinte semmi renitens dolgot így sem. Igaz lehet ha nem lennék lusta és csinálnék egy tiszta telepítést akkor meglódulna a vas, de ameddig ez nekem így nem lassú, nem akad és egyéb hibák, addig nem dolgozom fölöslegesen.

  27. Most már újra jó az akku idő. 4 óra alatt 20%-ot merült, 2órás használattal. Egyedül időnként törlődnek az appok a memóriából. Ha megoldják az utóbbit, illetve , hoy a widgetek ne toltsenek ujra es ertelmesen lehessen uzenetet irni a kontaktlistabol akkor mar jo lesz. (iPhone7)

  28. @Lujo75:

    Nekem is ugyan ezt csinálja… Idegesít. I6 amúgy…


Add a Comment