fbpx Skip to content

A BuzzFeed összeállított egy videót arról, hogy hogyan készült az Apple az új termékek előrendeléseinek elindítására, valamint a felvétel betekintést nyújt az első előrendelési napba is.

Tucatnyi Apple mérnök gyűlt össze egy mondhatni hadi irányítóközpontban múlt hét pénteken, amikor az iPhone 8, az Apple Watch Series 3 és az Apple TV 4K előrendelései elindultak. A mérnökök feladata az volt, hogy biztosítsák a folyamat zökkenőmentes működését.

https://youtu.be/w-WJZq9E7L8

Körülbelül hajnali háromig tíz nagy kijelző előtt ülve figyelték a mérnökök a történéseket, valamint iMac-eken követték nyomon az előrendelés menetét.

“A megrendeléseknek több mint a fele az Apple Store alkalmazáson keresztül érkezik.” – mondta az Apple kiskereskedelmi vezetője, Angela Ahrendts.

A BuzzFeed riportere, Nicole Nguyen meglátogatta a UPS Worldport létesítményét Louisville-ben, Kentucky államban, ahonnan az Apple termékek is kiszállításra kerülnek. Nguyen szerint a termékek mennyisége annyira nagy, hogy a UPS-nek sok idő kell ahhoz, hogy rendezze ezeket a szállítmányokat, majd eljutassa a megfelelő Apple kiskereskedelmi üzletekbe.

Az Apple kiskereskedelmi üzletei általában tömve vannak vásárlókkal az induló napokon, de az iPhone 8 és iPhone 8 Plus elindulásakor a tömeg nem volt akkora, mint az lenni szokott. Ennek oka, hogy sokan valószínűleg az iPhone X-et várják, amelynek október 27-én indul az előrendelése, és november 3-án kerülnek kiszállításra.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Tömeg a boltokban,boltok előtt? Konkrétan senki nem volt. Az Apple szemszögéből ez ciki. Elmúlt a varázs,szerintem. Én maradok ettől függetlenül iOS használó,bár fan nem vagyok…és csak sajnálni tudom azokat,akik képesek “ázni-fázni” sorokban egy telefonért,csak hogy Ők lehessenek az elsők. Beteges! De ahogy látom,”ezek” az emberek vagy meggyógyúltak,vagy meghaltak. Remélem az előbbi. ????

  2. Majd az X! ????

  3. weber: miert lenne ciki? az x-el kb duplazodni fog a dolog… mindenki arra var..

  4. Az X egy félkész relefon, csak senki sem veszi észre… Sajnálom azokat akik ennyi pénzt adnak ki az X re, mert az Apple szemszögéből csak egy nagy mennyiségben legyártott próbadarab.. Nemhiába hagyták meg a régi vonalat.. Eddig mindig kivezették a “régi” termékeket, és csak az új csakis az új terméket nyomatták.. Most akkor miért hagyták meg a régi vonalat??? Én jobban örültem volna annak, hogyha az előlapi kamerának az aljáig lenne csak káva, az alsó káva meg pont olyan magas lenne mint a homegomb… Ha ezt meglépték volna, akkor mindenkinek az jönne le, hogy végre egy új Design… És biztos lennék benne, hogy tömött sorok lennének most a boltok előtt. És kevesebben vennének X et, vagy nem tudnának dönteni. Nagyon bízom benne, hogy később lesz majd az X vonalban Touch ID!


Add a Comment