fbpx Skip to content

Az Apple pár napja osztott meg egy újabb videót a hivatalos YouTube-csatornáján, amely az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus néhány új, legfejlettebb funkcióját mutatja be, és amelyek felkelthetik a vásárlók figyelmét.

iPhone 8 arany színű – teszt, vélemény

A megosztott 45 másodperces videóban az Apple nyolc olyan tulajdonságot sorol fel, amely teljesen lefedi a készülékek újdonságait.

Ezek pedig nem mások, mint a következők:

  • Egy teljesen új, tartós üvegszerkezet
  • Új portré üzemmód az iPhone 8 Plus-on
  • Vezeték nélküli töltés
  • Az új A11 Bionic chip, amely jelenleg világ leggyorsabb lapkája
  • Még jobb kamerák
  • Vízállóság
  • Új Retina HD kijelző
  • Kiterjesztett valóság

A videó teljes mértékben összefoglalja a lényeget azoknak a vásárlóknak, akik esetleg nem látták a keynote-ot, illetve nem olvastak utána az új iPhone-oknak, azonban érdeklődnek az újdonságok iránt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

19 Comments

  1. Szabin vagyok mar egy hete de nap mint nap ezen gondolkodom hogy vajon melyik telefonra lenne erdemes valtani… i7plusom van most, de hogy ne avuljon el, minden evben valtok igy kisebb beruhazassal garis uptodate telefonom van… i8plus kiforrott jo proci kamera meg minden, kb azonnal lehet majd venni… Vagy az X nagyon birizgal de ENNYIERT? Plusz: Az i8 tuti tartos lesz. Az X AMOLED kijelzoje viszont vajon mennyire? Foleg azon az aron. Plusz, honapokat kell majd ra varni..

  2. Ez a kiterjesztett valóság csak i8-on van, vagy az i7-en is lehetséges ios11-el?

  3. I7 Plusomon van!

  4. @redcar: A kiterjesztett valóság bármelyik telefonon lehet csak az A9-nél régebbi prociknál eléggé lassúcska a program. 😀

  5. Mielőtt bárki megkérdezné, kipróbáltam 5S-en, iPad mini 3-an, sima 6-son is, mindegyiknél működik az ARkit csak ugye a proci lassú ezekben így tovább tart a program betöltése, akadozik is, lassú is, stb… 🙂

  6. Mar kemeny 3 napja hasznalom az i8-am (i6-rol valtottam), eddig imadom, rohadtul gyors, kamera nagyon szep kepeket csinal, volt mar itthon egy Qi kompatibilis vezetek nelkuli tolto is, szepen tolti az akksit az is. Elegedett vasarlo. 🙂

  7. @farkas63: i6 : Az alkalmazás nem tölthető le, mert nem kompatibilis a készülékével. Tehát megkérdezem : Hogy csinálod? 🙂

  8. @gabbabacsi: egy kis trükkel. ????
    Logika: Letöltöd olyan készülékre amivel kompatibilis és ugye ha össze van kötve az Apple ID több eszközzel akkor automatikusan feltelepül másik eszközre is az alkalmazás. ????

  9. @gabbabacsi: Meg ha már egyszer letöltötted akkor a saját vásárlásokból simán letölthetedmás eszközre is,

  10. @farkas63: ez így nem pontosan igaz: a nem kompatibilis eszközre az alkalmazás olyan, korábbi verziója települ, ami még kompatibilis vele. hasonlítsd össze az appok verzióit, a nem kompatibilis eszközön nem a legfrissebb lesz.

  11. @Jadeye: De ugyan az a verzió mivel a Paint Space AR csak most jelent meg. 🙂 (1.1 verzió)

  12. @farkas63: nem kompatibilis eszközre nem kéne letöltődnie automatikusan, ilyen hibát nem követhet el az Apple. nekem 5s-re az IKEA Place app nem töltődött le a vásárlások alól.

  13. Egyetlen szépség hibája ennek az app-nak, hogy míg mini 3-son 10-ből 5x nyitja meg a kamerát addig 5x csak fekete képernyő van, és bebugol a színválasztó sáv vagyis rezeg és ott ragad.
    i6-on azért jóval többször megjelenik a kamera képe nálam.

  14. @Jadeye: Azt nem tudom mivel nincs US accountom, de az említett appot kipróbálhatod. (Paint Space AR)

  15. Ja és ne nyisd meg az app-t az Apple Store-ban a vásárlásaidnál hanem csak simán a vásárlásaidnál kattints a jobb oldalon lévő letöltés ikonra, mert ha belemész akkor már inaktív a letöltés gomb.

  16. Az a baj nem sok ingyenes AR app van (ami csak ios 11 és 6S -> +) amivel ki tudnám próbálni, de ha lesz fent több akkor kipróbálom azokkal is.

  17. @farkas63: nagy nehezen, de valóban letöltődött, el is indul, viszont egyáltalán nem működik.


Add a Comment