360 fokos szelfizést kínál majd a Clips az iPhone X-en

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már írtunk a Clips-ről, amely az Apple videós alkalmazása. Azóta már kapott frissítést is, amellyel többek között Disney/Pixar matricákkal bővült az app.

Az iPhone X bemutatást követően természetesen a Clips is frissül egy új, jelentős funkcióval, amelyről a MacRumors írt. Az újdonság kifejezetten az iPhone X felhasználóknak kedvez majd, ugyanis ha az Apple új csúcskészülékével használjuk majd a Clips-et, lehetőségünk lesz 360 fokos szelfik készítésére.

Ez a funkció sokaknak hasznos lehet majd, hiszen sokan szeretnek szelfiket készíteni. Az új funkció neve “Selfie Scenes”. Az iPhone X-zel való 360 fokos szelfizés a TrueDepth kamerarendszerrel működik majd, amellyel akár 360 fokos animált tájképek közül is válogathatunk majd háttérnek.

Az Selfie Scenes az iPhone X-en a TrueDepth kamerával még élvezetesebbé teszi a klipeket, hiszen mindegyik felvétel 360 fokos élményt nyújt. Az Apple elmondása szerint az új Selfie Scenes funkció novemberben fog megjelenni a Clips-ben, amikor az iPhone X elérhetővé válik. A TrueDepth kamerarendszer egyébként külső alkalmazásokban is funkcionál majd, többek között a Snapchatben is használhatjuk majd.


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!