fbpx Skip to content

Korábban már írtunk a Clips-ről, amely az Apple videós alkalmazása. Azóta már kapott frissítést is, amellyel többek között Disney/Pixar matricákkal bővült az app.

Az iPhone X bemutatást követően természetesen a Clips is frissül egy új, jelentős funkcióval, amelyről a MacRumors írt. Az újdonság kifejezetten az iPhone X felhasználóknak kedvez majd, ugyanis ha az Apple új csúcskészülékével használjuk majd a Clips-et, lehetőségünk lesz 360 fokos szelfik készítésére.

Ez a funkció sokaknak hasznos lehet majd, hiszen sokan szeretnek szelfiket készíteni. Az új funkció neve “Selfie Scenes”. Az iPhone X-zel való 360 fokos szelfizés a TrueDepth kamerarendszerrel működik majd, amellyel akár 360 fokos animált tájképek közül is válogathatunk majd háttérnek.

Az Selfie Scenes az iPhone X-en a TrueDepth kamerával még élvezetesebbé teszi a klipeket, hiszen mindegyik felvétel 360 fokos élményt nyújt. Az Apple elmondása szerint az új Selfie Scenes funkció novemberben fog megjelenni a Clips-ben, amikor az iPhone X elérhetővé válik. A TrueDepth kamerarendszer egyébként külső alkalmazásokban is funkcionál majd, többek között a Snapchatben is használhatjuk majd.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Ja, majd 360 fokos képen láthatjuk, hogy a h..e pi..a hogy esik le a szikláról, vagy mossa le a hullám, vagy hogy vágja agyon az áram a vagon tetején.

  2. Igy bizony.. meg ilyen himihumi plusz dolgokért kérnek ennyit érte:))


Add a Comment