fbpx Skip to content

Korábban már írtunk a Clips-ről, ami az Apple nemrég kiadott, videós alkalmazása. Több mint egy millió havi felhasználóval rendelkezik, amely azt mutatja, hogy elég népszerű alkalmazásról beszélünk.Apple Clips frissítés

Az Apple is észrevette, hogy a közösségi médiában manapság már nem divatos mindenféle filterezés, feliratozás és egyebek nélkül feltölteni videókat, túl snassz az ilyen. Hosszú ideje tervben volt már, hogy előállnak egy saját közösségi szolgáltatással, amiben mindenféle extrával tudjuk tuningolni a videóinkat, ahogyan azt mondjuk a Snapchat, vagy társai esetén már régóta lehet. Az egészből úgy ahogy van kidobták a közösségi részt, azonban megtartották a videó effektező, szerkesztő részt, és ez lett a Clips. A frissítésben számos új funkciót találunk, és az app további előnye, hogy a matricák és a fedvények magyar nyelven is megtalálhatóak.

Disney/Pixar matricák Disney/Pixar matricák Disney/Pixar matricák

A frissítésben új matricákat, illetve fedvényeket is találunk. A Disney/Pixar matricák között szerepel Woody a Toy Story-ból, Villám McQueen a Verdákból, Mickey, Minnie és Donald kacsa a Mickey egérből, és még sokan mások. További újítás az úgynevezett Élő tábla szerkesztése, valamint az Új Élő cím szerkesztő gomb, amely automatikusan megjelenik, ha a funkció segítségével klippet választunk. Ezeken kívül természetesen apróbb hibajavításokat is tartalmaz a frissítés.

Clips új funkciók Clips új funkciók Clips új funkciók

Nézzük részletesen, mik is a Clips 1.1-es verziójának új funkciói:

  • A videókat színesíthetjük Disney/Pixar, valamint az Apple által fejlesztett effektekkel, matricákkal
  • Új szöveges, testreszabható bannerek, poszterek, fedvények állnak rendelkezésünkre
  • A “Live Title” szerkesztési gomb még könnyebbé teszi az élő cím szöveg szerkesztését
  • Megosztás gomb jelenik meg a főképernyőn a videó létrehozásakor
  • Plakátok és meglévő fényképek használatakor a hang automatikusan eltűnik, ha nincs beszéd a felvételben
  • Ha ugyanazt az animált átfedést használjuk több, egymást követő kliphez, akkor az animáció csak az első klippen jelenik meg
  • Jobb stabilitás és megbízhatóság az alkalmazás használatakor

[appstore id=”1212699939″]

A Clips továbbra is ingyenesen letölthető az App Store-ból, és valószínűsíthető, hogy a viszonylag nagy frissítésnek hatalmas sikere lesz és még többen használják majd az Apple videós appját.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment