Elérhető az iOS 11 és a tvOS 11 tizedik beta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyjából egy héttel a kilencedik béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11 és a tvOS 11 tizedik fejlesztői bétáit.

Az iOS 11 beta 10 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a tvOS 11 beta 10 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre (utóbbi már tegnap óta). A többi szoftverhez (eddig) nem érkezett új verzió.

iOS 11 beta 10

Az iOS 11 beta 10 build száma 15A5372a.

Újdonságok

Az iOS 11 beta 10-ben az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

 • Egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Downgrade?

Az iOS 11 bétájáról a jelek szerint már a megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos, jelenleg 10.3.3-as verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött 10.3.3-as IPSW-t.

Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11 beta 10 letöltési linkek

Az iOS 11 beta 10 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 11 beta 10

Az új build verziószáma 15J5380a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Halihó!
  Az előző bétáknál olvastam, hogy a vezérlőközpontban hiába van kikapcsolva a wifi/mobilnet, azt valójában nem kapcsolja ki. Ennél a verziónál ez hogy működik? Köszi!

 2. Mezo:
  Egész jól használható iPhone 6 készüléken de tény, hogy az iOS 10.3.3 fürgébben fut rajta (főmenü jobbra húz: a widget-ek még mindig lassan töltenek be és ott laggol is). Várj a végleges kiadásra, biztonsági mentés után teszteld pár napig és ha nem tetszik, akkor válts vissza 10.3.3-ra míg az Apple aláírja.

 3. A fejlesztői béta 10-ben ahogy látom az angol és magyar nyelv még mindig keveredik, valamint a Waze widgetre még mindig az a hibaüzenet jön, hogy “Nem tölthető be”.

 4. @Oszi: Nem lehet bejelentkezni , de még keresni se lehet rajta , úgy oldottam meg hogy a régiót átállítottam meg a nyelvet és akkor ment rendesen , majd visszaállítás Magyarra, és lám megy , elég bugos lett így .

 5. appstore nem tölthető be ,de a frissítések 1mp-re megjelennek és sikerült gyorsan rányomni összes frissítése gombra és le is frissítette az alkalmazásokat ,de azon kívül semmit nem mutat

 6. Nekem se ment 4 eszközön az App Store (iOS 10 és 9 alatt). Újraindítás nem, viszont egy kilépés-belépés viszont megoldotta (Beállítások > iTunes és App Store > Apple ID > Kijelentkezés, aztán ugyanitt Bejelentkezés).

 7. @rgbx: nekem működik rendesen, de olyan mint ha nem is a magyar store-ban lennék, de most visszaraktam icloudból a 10.3.3-at, és ugyan az a probléma az AppStore-al…. és ahhoz, hogy visszaváltsak a magyar store-ba le kell mondanom az Apple Music előfízetésemet, amit meg is tettem, de ugyan úgy nem engedi, mert a mostani előfizetés csak októberben jár le…. Mi történt? Reggel még mielőtt felraktam az iOS11-et minden rendben ment…..

 8. @Csaba Benesch: Ez most mindenkinek ilyen, akinek bejön. Angol a kezelőfelület, de amúgy a magyar store-ban vagy, nézd meg bármelyik népszerű alkalmazásban a review-kat. Ugyan szokássá vált angolul írni ezeket a magyar Store-ban is (fogalmam sincs, hogy mi ebben a jó), szóval előfordul, hogy sok az angol nyelvű értékelés, de a felhasználónevek attól még árulkodók.

 9. @rgbx: “Ugyan szokássá vált angolul írni ezeket a magyar Store-ban is (fogalmam sincs, hogy mi ebben a jó)”
  gondolom, az a jó ebben, hogy egy ideje már tudnak a fejlesztők válaszolni a review-kra, és ha angolul írod, azt valószínűbb, hogy megértik, mint ha magyarul tennéd – mert ugye az emberek egy része a review-t úgy értelmezi, hogy az a fejlesztővel való kapcsolattartásra van, pedig ugye nem.

 10. OFF:
  @Jadeye: Pontosan. Ez persze öngerjesztő folyamat, mert minél több ilyen van, annál többen értik így (és ennek adta be sajnos az Apple is a derekát). Ennek ellenére vicces olvasni a sok gépi fordítóval készült értékelést.

 11. @rgbx: a régi magyar, de minden más angol lett, pld frissítésből lett update és ilyenek, de nem csak iphone-on hanem mac appstore-ban is hasonló lett, szóval ezek szerint valamit a háttérben csinálhatnak.

 12. Nekem egy ideje nem tudja kiszámolni a naptárban a helyzetalapu utazási időt. Be van kapcsolva minden, ami kell hozzá és mégsem. Valaki tud nekem ebben segíteni. Úgy kb. 2-3 béta óta csinálja ezt. Előtte kiszámolta sutóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan is.

 13. @Jadeye: Ööö, honnan a fenéből tudná bárki is, hogy ha angolul ír, akkor a fejlesztők válaszolnak majd neki. Ahhoz előbb angolul kell írni, hogy megtapasztalják. Na, de miért írja az első kommentet angolul, ha még nem tapasztalt ilyet? Szóval ez egy kicsit paradoxon :)
  Nem. Ezek nagy része ilyen retardált, hogy 10 éves appstore fennállás óta sem esett le nekik, hogy nem nemzetközi, hanem csak magyar store-ba írnak. Nem véletlenül van a sok semmitmondó kisiskolás angolságú “Good game” meg “boring” komment. Ezekre nyilván nem választ várnak ;)

 14. Beszéltem az amerikai valamint a magyar apple supportal. A magyar régiós AppStore-al gondok vannak, prio1-el dolgoznak rajta, nem tudják mi a hiba. Rengetegen jelzik feléjük a problémát, hogy hibába magyar régió van megadva, az AppStore angolul jelenik meg, ettől független ugyan úgy a magyar alkalmazások láthatóak, csak vannak nyelvi hibák. Dolgoznak a hibán. Én magyar illetve Amerikai oldalon akkor jeleztem, annyit mondtak várni kell.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!