Egy pletyka szerint szeptember 12-én mutathatja be az Apple az iPhone 8-at

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy meg nem nevezett mobilszolgáltató szivárogtatta ki azt a pletykát, miszerint az iPhone 8 bemutatója idén szeptember 12-én, kedden lehet, magyar idő szerint este 7 órakor.

így fog kinézni az iPhone 8

Amennyiben ez igaz, akkor az első körös országok rajtja vagy azon a héten pénteken, tehát 15-én, vagy pedig az utána lévő 22-én lehet. Ez egyébként nem lenne újdonság, az Apple mindig szeptember első három hetére rakja az őszi eseményét és a rajtot. Az iPhone 7 esetén ez szeptember 7-én volt, a rajt pedig szeptember 9-én. Általában mi nem tartozunk bele az első körös országokba, de a másodikba már sokszor belefértünk.

Abban biztosak lehetünk, hogy idén sem lesz nagy készlet az új készülékből. Szinte minden évben van olyan termék, ami nem kapható már a rajt napján sem, vagy csak olyan kis mennyiségben, amiből szinte lehetetlen rendelni. Ahogy megszokhattuk már, a bejelentés után pár nappal indul az előrendelés, és végül pedig az Apple Store előtti sorbanállás, már ha marad készlet. Múlt évben például esélytelen volt kapni Jet Black színben, illetve a Plus készülékek is rendkívül népszerűek voltak a dupla kamera miatt, ott is készlethiány volt hónapokig.

Szerintünk idén még nehezebb lesz az új készülékhez jutni, de reméljük, az Apple képes lesz majd eleget gyártani. A fenti időpont tehát továbbra is csak egy pletyka egészen addig, ameddig az Apple hivatalosan nem küldi ki a meghívókat a bemutatóhoz.

Az előző évek alapján azonban úgy gondoljuk, hogy ez az állítólagos szeptember 12-i dátum nem állja meg a helyét: az iPhone 6-ot ugyanis 2014. szeptember 9-én (kedd), a 6s-t 2015. szeptember 9-én (szerda), az iPhone 7-et pedig 2016. szeptember 7-én (szerda) mutatták be. Így mi arra tippelünk, hogy az idei esemény inkább szeptember 6-án, szerdán lesz.

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!