Az Apple kiküldte a meghívókat, iPhone 6s esemény szeptember 9-én!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple hivatalosan is megerősítette a szeptember 9-i eseményt azzal, hogy kiküldte a sajtó kiválasztott képviselői számára a meghívókat.

iPhone-6s-szept-9

A menetrend szerint 9-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A helyszín pedig idén a pletykák alapján már kiszivárgott San Franciscó-i Bill Graham Civic Auditorium lesz.

A keynote-ot szokás szerint itt a Szifon.com-on mi is élőben közvetítünk majd, magyar idő szerint este 7 órától. Cikkünk közzétételekor még nem lehetett tudni, de időközben az Apple oldalára kikerült az esemény linkje, és így egyúttal az is biztossá vált, hogy lesz videós közvetítés.

Siri-give-me-a-hint Siri-give-me-a-hint-2 Siri-give-me-a-hint-3

Az idei meghívó képe túl sokat nem sejtet abból, hogy milyen bejelentések várhatóak, de magyar Sirire egyelőre kár számítani, mert akkor azzal már biztosan találkozhattunk volna az iOS 9 beta verziói során. Persze ami nyilvánvaló, az az új iPhone bemutatása, illetve várhatóan közlik az iOS 9, a watchOS 2 és az OS X El Capitan pontos megjelenési idejét. Aznap elképzelhető, hogy még csak a GM verzió fog ezekből megjelenni, a hivatalos, mindenki számára elérhető változat pedig várhatóan egy héttel később érkezhet.

Ha kíváncsi vagy, milyen lesz az iPhone 6s, akkor az alábbi cikkeinket érdemes elolvasnod:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!