fbpx Skip to content

Várható volt, hogy a szinte biztosra vehető szeptember eleji esemény előtt még több információt kapunk, és lassan az iPhone-nal kapcsolatban semmi újdonságot nem tud majd bemutatni az Apple, ami korábban már ne szivárgott volna ki.

Grahamauditorium-1024x683

Ez egyébként évről-évre így történik, sajnos az Apple már nehezen tudja kontrollálni, hogy a gyárból ne kerülhessenek ki alkatrészek, illetve sokszor ő maga sem foglalkozik azzal, hogy egy-egy bétába milyen új kódot rak. Az alábbi pletykák már tulajdonképpen nem is igazán pletykák.

Úgy néz ki, hogy új bemutatási helyszíne lesz az iPhone 6s-nek! Különböző forrásokra alapozva a külföldi lapok már lehozták, hogy a Billy Graham Civic Auditorium ad helyet idén az eseménynek. A Hoodline szerint hatalmas biztonsági intézkedések vannak a szeptemberi dátum körül, többek között az épületet sem lehet megközelíteni, minden ajtónál rendőrrel, vagy biztonsági szolgálattal találkozunk.

billgraham5

Dokumentumok szerint az épületben úgynevezett “trade show” lesz szeptember 4-től 10-ig. Legalábbis ezzel titkolhatják az Apple eseményét. További érdekesség még, hogy az épület utcájába nem hajthat be majd autó szeptember 8-án, 9-én és 10-én.

Force Touch

Szinte biztosra vettük, hogy az iPhone 6s megkapja az Apple Watch-nál debütált Force Touch-ot. Ehhez most Hamza Sood fejlesztő bizonyítékot is talált az iOS 9 egyik betájában:

240697

Egyelőre, mint minden más újdonság esetén, ez várhatóan csak az Apple saját alkalmazásai esetén lesz elérhető, így az alkalmazások nem használhatják majd a Force Touch-ot, legalábbis az elmúlt fejlesztések alapján. Ez persze később változhat, gondoljunk csak a Touch ID-ra.

iPhone 6s csomagolás

55de855bf0844

Sajnos a fenti fotóból sok nem vehető ki, de minden bizonnyal hasonló csomagolása lesz az új készüléknek, mint a mostaninak. Ahogy az várható volt, és a csomagoláson is látszik, az új készülék iPhone 6s és iPhone 6s Plus néven jelenhet majd meg. A képen egyébként egy új háttér is látható, egy fekete és arany színű hal.

Az iPhone 6s bemutatása tehát az előző évek alapján várhatóan szeptember 9-én lesz, a megjelenés pedig szeptember 18-án.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Hát ez az iphone egyre szarabb lesz…

  2. De jo lenne, ha az uj kamera sikban lenne a hazzal 🙂
    No meg kivancsi vagyok, hogy sikerult-e ismet csiszolni az uzemidon az A9-el es az IOS9-el…

  3. Biztos nem cserélem le a 6plus telcsimet, egyszerűen imádom!
    Sokan mondták hogy nagy lesz, örülök hogy nem hallgattam rájuk, sőtt akár a 6 coll méret is jöhetne!

  4. ForceTouch, jobb FaceTIme kamera, gyorsabb cpu

    Valami más újdonságot nem tudna bemutatni 300 ezerért?

    Én már kinőttem ebből az Apple imádatból.

  5. Cseppállóság, 5x akkuidő, bugtalanítás. Ezek nem rossz ötletek, nem? Nem kell hogy egyre vékonyabb legyen, mert lassan körömmel kell felkaparni az asztalról. Cserébe délre lemerül. Valahogy az Apple kezdi elveszteni a realitásérzékét. Azt hiszi, hogy bármit letolhat a torkunkon. De már így is Kína viszi a szekeret, nem nyugat. Nekem is volt a 6-os sorozat a kezemben, nem is vettem, mert ocsmány. Régebbit vettem újonnan. De már nagyon várok egy szép iPhone-t, azonnal váltanék újra.


Add a Comment