fbpx Skip to content

Most már szinte biztosak lehetünk benne, hogy az iPhone 6s még ellenállóbb lesz, mint elődje – legalábbis az eddigi pletykák alapján.

Screen Shot 2015-08-21 at 10.41.15

Múltkor írtunk róla, hogy a Lewis Hilsenteger által tesztelt hátlap még vastagabb lesz. Itt persze tizedmilliméterekről beszélünk, tehát a vastag szó nem illik igazán ide. Lewis legutóbb csak megmutatta, hogy miben tér el az új iPhone 6s hátlap a régitől, most azonban tesztelte is. Megnézte, hogy az új kevésbé hajlik-e.

A videón jól látszik, hogy körülbelül háromszor erősebb lett a gomboknál a készülék. Sokkal nehezebben hajlik, nyilván ha az ember ráül, vagy éppen rátolat egy autóval, meg fog hajlani. 🙂 Ettől függetlenül hatalmasat fejlődött az új hátlap, nem csak hogy “vastagabb”, hanem ellenállóbb alumíniumból is készül, amit az Apple az órájánál használ már.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Most komolyan… Akinek ilyen telefonja van, az vegye ki a zsebéből, ha lehajol, vagy leül. Én is ezt teszem a 6 Plus esetében. Nem is igazán értem ezt a hajlításos hírverést. Erről jut eszembe, hogy az egyik ismerősömnek Nokia Windowsos telefonja van, 4″ és képes volt Ő is zseben hagyva azt meghajlítani (hölgyről van szó, és szűk farmerról).

  2. A teret hajlítsák már meg valami ütős telóval mert nincs mire cserélni az 5S-t!!


Add a Comment