fbpx Skip to content

Hatalmas nyári akció hirdettek most nektek a kollégák az iKiegészítőknél. Minden XPRO termék árából 30%-ot elengednek ezen a héten. Jól hangzik, nem? Na nézzük is meg, miket is kaphattok most kedvezményes áron.

iKiegészítők – 30% kedvezmény minden XPRO termék árából

Többször írtunk már itt a Szifonon az XPRO különböző termékeiről. Kipróbáltuk többször is az üvegfóliáikat, sőt, a csapat több tagjának a mai napig is ilyen van a készülékén, ami elég sok karctól, és volt már rá példa, hogy töréstől is megóvta a telefonjainkat. Emellett persze a szilikon tokjaikat is górcső alá vettük, ahogyan kemény műanyag MacBook héjaikat is, sőt, az otthoni asztali setupomat eléggé felturbóztam a fa kiegészítőikkel.

XPRO 3D üvegfólia

Az iKiegészítők kínálatában az XPRO majdnem teljes portfóliója elérhető és a webshopban található összes termékre vonatkozik a 30% kedvezmény augusztus 7. és 11. között leadott rendelések esetében.

A nyár talán az év legextrémebb időszaka, legalábbis a telefonok biztos, hogy ekkor kapják a legtöbb behatást, ezért például érdemes lehet egy jó fóliát, de sokkal inkább egy üvegfóliát tenni a készülékre, hogy egy durvább fesztivált is túlélhessen a készülék törés vagy karcok nélkül is.

Az iKiegészítők weboldalán többféle fólia és kijelzővédő üveg is megtalálható. Van akár 0,2 mm vékony is, de a legtöbb a megszokott, 0,33 mm-es vastagsággal kapható és mindegyik 9H keménységű. Van olyan, aminek a kijelző tényleges területén túl nincs színezett része, és olyan is, aminek van. Női olvasóinknak (vagy párjuknak ajándékötletnek) tudom ajánlani a Diamond verziót, ami apró, gyémántként sziporkázó csillámjainak köszönhetően ékszerhatásúvá teszi a készüléket. Aki viszont azt szeretné, hogy ne láthassa bárki, hogy mit néz épp a telefonján, annak a Privacy verzió lehet hasznos, ami 30 fokkal csökkenti a betekintési szöget, így aki mellettünk áll a villamoson, nem láthatja, hogy mondjuk épp jó csajokat nézünk az Instagramon. Természtesen ezek a fóliák nemcsak iPhone-okra érhetőek el, hanem iPadekre is, de még az Apple Watch se maradt ki a sorból.

XPRO iPhone tokok

Aki pedig tokokban gondolozik és egy egyszerű, de jó és vékony átlátszó tokra vágyik, az is megtalálhatja a kedvére valót. A tokok mindegyike 0,33 mm vékony TPU tok, de apró eltérések vannak az egyes modellek között. Először is két színt kell megkülönböztetnünk, az egyik a sima átlátszó, a másik a füstszürke. Elsőre mindkettő teljesen átlátszónak tűnik, apró pöttyözöttség mindkettőn van, de ez használat közben nem látszik. A kamera kivágás az, ami főként megkülönbözteti a tokokat egymástól, az egyik esetén egy nagy kivágás van, amiben mind a kamera, mind a vaku és a mikrofon is helyet kap, a másik modellen viszont külön kivágása van a kamerának egy plusz kiemelkedő gyűrűvel, ez a Case+ Pro modell, ami még nagyobb védelmet ad a lencsének. Továbbá azok a modellek, amelyeknek a nevében benne van a + jel, azoknak a Lightning-csatlakozóját egy kis kihajtható szilikon fedő védi a por, zsebpiszok és egyéb szennyeződések ellen. Mivel én utazás közben állandóan zenét hallgatok, ezért ez a kis plusz kihajtó egy picit zavart, mert így nehezebb volt bedugni az immár Lightning-csatlakozós fülest.

Az iKiegészítők webshopjában található összes XPRO terméket erre találjátok és ne feledjétek, az akció csak az augusztus 7.-11. között leadott rendelések esetében érvényes.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Nem tudjátok véletlenül, hogy ha veszek egy 0.33 mm 3D üveget iPhone 7-re az Apple szilikon tok kényelmesen elfér tőle a telefonon? Ahogy nézem kiér teljesen a széléig, a gyári tok pedig ráhajlik kicsit a kijelzőre.

  2. @Arcor: tapasztalat: egy nem Apple szilikon tok egy iPhone 6s Plus-on felnyomta egy ilyen típusú üvegfólia oldalát, úgyhogy szerintem az Apple-é esetén is ugyanez lenne.

  3. a szállítás több mint a tok amit meg akartam venni.

  4. Nekem 7 plus van 3D üveggel, és a gyári tok nem nyomta fel, se a bőr se a szilikon.

  5. En csereltem most egy uvegfolias xpro-ra es baromira lecsokkent az erzekeles pontossaga. Ketszer-haromszor is ra kell bokni neha a gombokra hogy erzekelje. A boltban kertem a felhelyezest, azzal elvileg nem lehetne gond. Hasonlo tapasztalat valakinel?


Add a Comment