fbpx Skip to content

Két héttel a negyedik béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11, a watchOS 4, a tvOS 11 és a macOS High Sierra ötödik fejlesztői bétáit.

Az iOS 11 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 4 beta 5 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 11 beta 5 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 11 beta 5

Az iOS 11 beta 5 build száma 15A5341f.

Újdonságok

Az iOS 11 beta 5-ben az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

A beta 5-ben az Apple eltávolította az Üzenetek az iCloudban funkciót: ez egy későbbi bétában majd visszakerül, de a jelek szerint felfedeztek valami olyan hibát ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, ami miatt átmenetileg kivették ezt a rendszerből. Az üzeneteink továbbra is menthetőek az iCloud vagy iTunes biztonsági mentés segítségével.

A Beállítások ikonja sokkal kontrasztosabb lett, a fogaskerekek háttere sötétebbé vált – balról az iOS 11 beta 4, jobbról a beta 5:

A Kamera ikonjáról eltűnt a két vízszintes csík – balról az iOS 11 beta 4, jobbról a beta 5:

Új animált visszajelzést kapott az AirPlay a Vezérlőközpontban.

A dupla hátlapi kamerával rendelkező készülékek esetén elérhető Portrékamera mód immár nem béta többé.

A képernyőrögzítés közben az állapotsor az eddigi kék helyett immár a több esetben is megszokott piros színt használja.

iPad esetén új animációt kapott a Vezérlőközpont megnyitása vagy az abból való kilépés a főképernyő esetén.

A vizuális típusok számára a 9to5Mac egy videót is készített az újdonságokról:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Downgrade?

Az iOS 11 bétájáról a jelek szerint már a megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos, jelenleg 10.3.3-as verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött 10.3.3-as IPSW-t.

Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 11 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 4 beta 5

Az új build verziószáma 15R5345g.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 4 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 11 beta 5

Az új build verziószáma 15J5347f.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS High Sierra beta 5

Az új build verziószáma 17A330h.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

68 Comments

  1. szuper 🙂

  2. Hol tart a nyilvános beta?

  3. Mert én még az elsöt tettem fel és iszonyat rossz volt. A home appom sem müködött és akadozott nagyon.

  4. A beállítások ikonja változott picit nem? Első ránézésre ez tűnt fel először 🙂

  5. Szerencsére a zárolt képernyős ertesítéseken még tovább faragtak, most már rendesen ugyanúgy el lehet húzni őket jobbra, ahogy régebben js. ????

  6. Kiváncsi leszek, hogy a hívó ID tiltást kijavították-e?!

  7. Jadeye, nem teljesen, akkor még elég nehezen tudtam sima jobbrahúzással elérni, mert 10-ből 8-szor a balra mellette megjelenő megnyitás gomb jelent meg. Ott csak valahogy akkor működött, ha nem teljesen a bal széléről húztam, most szerencsére ugyanaz a mozdulat kell hozzá, mint eddig régen is.

  8. Végre a facetime csengőhangja hívásnál nem az az ordenáré idegesítő magas csengőhang, hanem mélyebb és sokkal kevésbé zavaró

  9. Eszrevettetek hogy a zene appnak is van egy kis ikonja a bal felso sarokban?

  10. A vezerlokozpontban

  11. ami idegesit hogy 3d touch eseten nem eleg jo erosen nyomni hanem idonek is el kell telni a funkciohoz… ami zavaro…

  12. En miért nem tudok telorol frissiteni? Mindig gépen keresztül megy csak mióta ios 11 van

  13. obergabor: ellenorizd a beta profilt. frissiteskor az is torlodik, igy nem kinalja fel a lehetoseget.

  14. Már töröltem es ujra letoltottem de nem valtozott semmi???? mi lehet a baj?

  15. Nagyon sok hibát találtam a beta4hez képest, ezért visszaraktam a 10.3.3-at, de nembirja aktiválni az iMessage-t és a FaceTime-ot. Jön egy sms mindig, gondolom probálja aktiválni.. Tudom hogy irtam nektek Szifon, csak türelmetlen vagyok. Valaki valami tipp? 🙁

  16. A vészhelyzet – SOS beállításaiban immár GIF-fel illusztrálják annak használatát/aktiválását.

  17. sziasztok, watchOS 4-ről vissza lehet állni 3-ra?

  18. hamarossan public gondolom?

  19. @sullerj: nem. be kell vinned hozzá szervizbe, ráadásul hazánkból külföldre küldik ki, így több nap az átfutása.

  20. @Jadeye: ááááá, köszi 🙁

  21. Nekem a kihangosítás nem működik hívás közben. Megnyomom és ugyan úgy a belső hangszórón szól és alapvetően a hívás is halk max hangerőn

  22. A nyilvános béta is megjelent.

  23. Könyörgöm valaki jelezze már nekik, hogy ha egyszer le van véve a hang a készüléken jelezze már folyamatosan a kijelzőn is. Harang áthúzva, patkó, karácsonyfa vagy tőlem még egy elefánt is lehet az óra mellett csak legyen már valami jelzés. Egy nap vagy 10x kell a munkám miatt némítanom. Sokszor már azt se tudom hogy le van e véve a hangjelzés vagy nincs. Ha ennyire kezelőbarát az ios, ne keljen már folyamatosan forgatni a telefont vagy tapogatni a kapcsolót hogy tudjam hogy áll! Köszönöm.

  24. Az oldalán látszik, ha le van némítva, nem?

  25. Éppen ez a lényeg, jelenleg vagy forgatom a telefont, vagy tapizom a kapcsolót hogy tudjam hogy áll. Nem értem miért nem jelzi a kijelzőn. Ezt még az ősrégi telefonok is mutatták…

  26. @MGabor87: ha nem állítottad át, akkor alapértelmezetten néma módban nem csörög, csak vibrál, normál módban meg csörög is. azonnal kiderül tehát, hogy ha nem csörög, csak vibrál, akkor némítva van.

    ez az alapeset. az olyan speciális problémák, amikor nem is vibrálhat, mert akkor elszomorodik egy kiscica, nem minősülnek átlagos felhasználásnak. ebben az esetben vedd fel Feature Requestként, ez alapján: https://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/

  27. Elszomorodik egy kiscica?

  28. Ez most komoly? 😀

  29. Azért kértem a segítségetek, mert az angol nem az erősségem, sose azt tanultam és nem magyar nyelven van a Feedback. Ami mondjuk számomra érthetetlen, mert még az agyon szidott Windows Phone-nál a win10 betanál is meg tudták oldani negyed ekkora költségvetésből hogy teljesen magyar legyen. Köszönöm a segítséget!

  30. Lehet ilyen kérést küldeni, hogy lesz eredmény az kérdéses. Viszont gondold végig. Ez valoban segít? Meg kell emelned a telefont hogy bekapcsoljon a telefon és akkor látod az ikont adot esetben, majd a kapcsolohoz kell nyúlnod ha nincs a telefonodon az emelésre ébresztő funkció akkor a home gomb megnyomása is egy plusz mozdulat. A kapcsolo megnézése 1 mozdulat.

  31. @MGabor87: MGabor87-nek teljesen igaza van. Ha oldalt szabályzod a hangerőt a kijelzőn hol mutatja, hol nem, hogy éppen mekkorára van állítva a hangerő. Ez a találd ki effektus Apple módra. És ez nem csak bétára igaz, hanem nyilvános verzióra is. Én már tettem szívességet az Apple-nek eleget, de rohadtul nem érdekli őket. Hát hajrá! Konkrétan olyan, mintha a falllal beszélgetnél.

  32. Se-m van. Nem kell nyomnom semmit, hogy bekapcsoljon a kijelző.

  33. Azt nem tudja vakaki ,hogy a wifit kikapcsolom mindig és ios11 alatt fogja magát és miért kapcsol vissza folyton? Ki lehet ezt kapcsolni ? Ez hiba lehet vagy valami funkcio?

  34. @stei: Minek kapcsolgatod ki, Elintézi az saját maga is mivel készenlétben mobilneten van mert gondolom úgy takarékosabb az akkuval, ergo teljesen feleslegesen dolgozol vele.

  35. @MGabor87: Akkor vmi különleges a telód, hogy hozzá sem kell nyúlnod és feléled a kijelző!

  36. Public beta ma érkezik!

  37. Kedves Gunár! Nem azt írtam, hogy nem nyúlok hozzá! Gombot nem kell nyomnom a kijelző “felélesztéséhez”… SE és ha jól tudom 6, 6s, 7 stb már tudják ezeket. Elég ha kiveszem a zsebemből vagy felemelem az asztalról a készüléket.

  38. Heyy. Tapasztaltam kettő hibát. Folyton lefagy a kijelző amikor feloldom a készüléket. Óránként csinálja és csak a Hard Reset segít..
    A másik meg amikor zárom be az alkalmazásokat, megfeleződik a képernyő..
    7 plus

  39. Ha jól tudom a hatos nem tudja az emelésre ébresztést. És nem akarok kekeckedni, de ha már megemeled a telefont akkor a gombot és megtudod nézni hogy ki van kapcsolva. Más telefonnak van ez a funkciója. Nekem nem Hiányzik és nem is gondoltam rá. Persze ettől még neked lehet fontos.

  40. Jó akkor maradjon így örökre, ne jelezze nekik senki! Tényleg meg tudom nézni a kapcsolót, remélem az Apple folytatja tovább a mostani androidos trendet és minimum 5” lesz a legkisebb telefonja, hogy még élvezetesebb legyen forgatni a telefont a kapcsoló miatt ha már elfelejtette az ember hogy áll!

  41. @MGabor87: Na pont erre amit itt felette olvashatsz akartam én is célozni! Ha már amugy is hozzá kell nyúlni akkor nem teljesen mindegy, hogy a gombot is megnézed hogyan áll?
    Ettől függetlenül valóban lehetne egy kis ikonja ennek a funkciónak a zárképernyőn a többi között, mert többnyire elférne.

  42. @csacsahc: Az apple felé is jelezted, vagy Te is fölöslegesnek tartod mint jópáran, mert “tettek már elég szívességet az Apple-nak” , bár ez nem az, mert a saját és a felhasználói közösség segítése a cél a visszajelzésekkel.
    Én pl minden újabb beta esetében ameddig nem teszik bele végre azt a pár funkciót (watch-iphone kommunikáció) elmentve a szöveg és küldöm is nekik, nem fáradtság, hátha 1x elolvassa vki és eljut ahová kell, s talán meg is szívlelik, ha már egy samu gear2-iphone kontakt tudja, akkor a saját órájuk miért is nem!

  43. Felejtsétek el! Sajnálom hogy rabolni akartam egy angolul jól tudó ember idejét egy feedbackre(kb 2 perc). Sziasztok!

  44. @MGabor87: Én sem tudok szinte semmit, de ha elfogadsz egy tanácsot, ahogy én szoktam csinálni a fordítást.
    Próbáld meg szinte tőmondatokkal megfogalmazni, mivel vagy a fordító (google) hibája, vagy a mi nyelvünk túl sokrétű, de a napi használatban normális mondatokat, pláne ha bővebb a szókincse a fogalmazónak mint az átlag, nem tudja lefordítani rendesen.
    A másik ami fontos, csinálj oda-vissza fordítást akár 2x-3x is és fogsz érdekességeket olvasni eredményül az elején főleg. De így teszteltem már több helyen is hogy megértik majd amit leírsz.
    Azóta csinálom így mikor 1x visszjött vhonnan email, hogy nem értik mit is szeretnék, akkor visszafordítottam magyarra amit küldtem és nem is csodálkoztam miért! 🙂
    Na azóta csinálom az oda-vissza többszörit és eddig bejött, cserébe nem kell senki segítsége legalább ehhez.

  45. @gunar: Hogy a picsába ne lenne szívesség, amikor nekem ezért egy fillért nem fizet az a

  46. @gunar: Hogy a picsába ne lenne szívesség, amikor nekem ezért egy fillért nem fizet az a KŐGAZDAD APPLE. És magasról le is szarja. Az Apple, aki állandóan magát fényezi, de egy kibaszott naptárat nem képes megcsinálni az hogy az jól is működjön. És ennek lassan már egy éve lesz, hogy jeleztem, de még mindig szar. És nem csak a bétákban, hanem a nyilvámos verziókban is szar. Mit nem értesz ezen? Melyik részét? Így irogasson nekik, akinek jobb dolga sincs és és leszarom az Apple felhasználói közösséget magasról.
    Nem vagyok én jótékonysági intézmény. Hogy képzelted te ez ember? Csináld te, hajrá!

  47. @makimano: Átsiklottál a lényegen! Magunknak teszünk vele szívességet hogy ők hamarabb értesülnek a hibákról, már ami ugye az és nem az átlagfelhasználóknál jelentkező, ergo professzionális felhasználásból eredő hiányosság. Nekem is kellene pár dolog amit nem tudok rajta elérni, droidon meg igen, de arra használok alternatív eszközt, mert még app sincsen rá normális sajna, mert ami volt is megszűnt. Pl a wifi analizer régen volt grafikus felületű, amin láthatóak voltak az elérhető wifi-k grafikusan egy képernyőn, melyik milyen csatornán dolgozik, na ezt az appot most nem találom, vagy nem jól keresem, mert ilyent nem tud egyik általam ismert sem. Pedig router beállításnál (nem az itthonira gondolok) ez jól jön, meg vannak csak droidra megírt appok szintén hálózatos funkciókkal, amelyeknek nem lelek ios alternatívát sehol.

  48. @makimano: A végére no comment mert kicsit elszálltál “ember”!
    Alapelvem csak olyant írok le másnak nyilvános fórumon is amit személyesen is arcba mondanék, így személytelenül túl sokan írnak olyan dolgokat máshoz vágva, amit face to face nem vagyok biztos benne megismételnének. Na ez ami pont ezt a határt súrolja.
    Gondolom annyira elfoglalt vagy hogy egy copy/paste nem fér az idődbe, hát erről nem tudtam.
    Azért mivel ugyan 1x megkérdeztem már mi is az a naptár nyűg ami miatt szted sz@r és nem írtál rá semmit (gondolom az idő hiányában) így újfent szeretném megtudni, de nem lehet hogy 1 millio userből csak 10e-t érint.

  49. @gunar: “Magunknak” Ez mind ok, de amikor azt látom, hogy az én törekvéseimnek nincs eredménye, akkor eljön az a pillanat, “hogyha te így, akkor én is”. Na és ez jött el. Nem értem mi tart ennyi ideig? Föleg egy akkora gigamegaomega vállalatnál, mint az Apple. Én ezt nem nagyon nem vágom, hogy ezek ott mit csinálnak. Főleg akkor nem értem, amikor az a legfontosabb nekik, hogy milyen kontrasztja legyen a beállítások ikonnak, meg legyen-e csík a fotó ikonon vagy nem. Most ez komoly? Ez rohadt fontos. És ezután jön az, hogy akkor szevasztok fiúkák, foglalkozzon veletek az, akinek hat anyja volt. Nem őrültem meg, hogy olyan emberekre pazaroljam az időm, akik szarnak rám. Aki rám szarik, arra én is szarok. Érted? Na erről beszélek. Te hogy vagy ezzel?

  50. @makimano:
    “leszarom az Apple felhasználói közösséget magasról.”
    ezt pedig minden itt olvas/hozzászóló nevében köszönöm! A minősítésed benne van! 🙂

  51. @makimano: Én úgy hogy van elég baja szegény IOS-nek a 11 első beta-inak pedig fólegf, mert messze alulmúlták az elődeiket. Csak remélem hogy 1x talán képes lesz pl a viber hívás, vagy a whatsapp-é, vagy bármelyik voip/sip alapú kicsengeni az általuk gyártott órán is. Nekem aki több számot is használok a Groundwire kliensen, ez eléggé fontos lenne pl, mert emiatt nem tudom némítani a telefonomat.
    A samu gear2 a samu ios appjával tudja, viszont az meg mást nem, így nem váltok, meg az túl bumszli a plusz 2mm-ével. Ez teljesen ízlés dolga de a kedvenc órám ami a lehető legvékonyabb, sajna csak egy Edox-ra telt ami 3mm kb.

  52. @gunar: Kérlek szépen, most tudtam csak géphez ülni, az este folyamán jelzem nekik, hátha nátha 🙂 Mi az hogy felesleges ? pláza cicák vagytok , hogy csak a semmire használjátok a készüléket ??!! Emberek, azért teszem fel a bétát hogy teszteljem, ahogy a High Sierra bétákat is! Apropó, azzal semmi bajom jelenleg, szépen fut. Ui: Sajnálom az olyan embereket, akik feltesznek egy bétát és sírnak.. csók

  53. @gunar: gunar! Te még mindig nem érted, hogy miről beszélek. De ez legyen már a Te problémád. Ezt inkább az Apple-nek kellene köszönnöd, hogy van olyan felhasználó, aki odáig jutott miattuk – mondom MIATTUK – , hogy már nem érdekli, hogy milyen betegségei vannak az iOS-nek. Illetve az érdekli, csak már az nem, hogy a betegségeket az Apple orrára kösse. Mert nem. Apple oldja meg, találja ki, vagy azt csinál, amit akar. Engem ez már nem érdekel. Mégegyszer: én már nem futok olyan szekér után, ami nem vesz fel. Ez egy ilyen játék. Te szeretsz iyen szekér után futni? Na az legyen a te dolgod. De ahogy elnézem itt más sem érti. Na az meg legyen a te problémád. 😀

  54. @csacsahc:
    Pontosan ez a jó hozzáállás sztem!
    Már csak azért is mert én pl igaz nem vagyok fejlesztő, mert ahhoz kevés sajna a tudásom és már nem igazán van érkezésem megtanulni, főleg nem magánúton, de vannak ügyfelek, barátok, stb akikadnak arra amit mondok az új ios-ekről és emiatt is meg a saját és a család miatt is (a sorrend nem fontossági 🙂 ) jó tudni mire számíthatok a következő kiadásban, mikor érdemes váltani annak aki csak és kizárólag felhasználója a vasnak.
    Az ios 10 óta bevezetett híváskezelés nálam azonnal 5 csillagot kapott, és csak amit leírtam a watch-ra történő átnemvitel ami negatívum. Na meg pl lehetne sztem ha már ismert wifin van a watch, azt akkor is használhatná telefonálásra, ha nincsen Bt-n elérhető távolságban az iphone, gondolom csak egy kliens kellene ehhez (mivel nem értek hozzá fejlesztői szinten így nem biztos), meg a másik amit én hiányolok, hogy ha megszakad a kapcsolat (Bt+wifi) akkor a kezemen az óra semmit nem csinál azért az ikon kijelzésen kívül, hogy ezt a tudtomra adja, semmi beállítható plusz erre. Persze hogy akkor mikor az ember rohan akkor marad otthon a teló és ilyenkor ki nézi a kijelzőt pl autóban ahol van óra!? Na ezeket minden beta után bemásolom nekik mint lehetséges és hasznos fejlesztési javaslatot. Addig marad hogy az autó nem indul ha nincsen a telóm feljelentkezve a benne lévő routerboardra (mikrotik).

  55. @makimano: Akkor legalább azt írd már le légyszi, mi az a naptár hiba amit egy éve kb nem old meg a cég, mert tényleg érdekel, igaz én nem sokat használom a sajátját mert spec dolgokra inkább használok mást. Ez meg a windows miatt van sok esetben hogy amit a cég tukmál azt nem kérem, hanem külön progit adott dologra, mert a win az sajna ilyen, tukmálja azt ami nem is használható rendesen, igaz az átlag user használja mert nem keres jobbat mivel nem vágja miért is kellene.
    De tényleg akkor mi az a naptár bibi?

  56. @gunar: “ezt pedig minden itt olvas/hozzászóló nevében köszönöm! A minősítésed benne van!”
    Úgy látszik, a szövegértelmezéssel gondjaid lehetnek. Ha egy szövegből kiradagdsz egy mondatot ezzel félrevezeted az olvasót. Ez a politikában nagyon menő. Nem ettől lesz valaki fasza gyerek.
    De ha már itt tartunk: szívesen.

  57. @gunar: Ajánlom az Apple Inc.-t. Kérdezd őket. USA 😀 Biztosan szívesen állnak a rendelkezésedre.

  58. @makimano: kb most az jön le, hogy nincs valós naptár hibád csak ….

  59. @gunar: Teljes mértékben megértelek! Van egy mondás. “Ahány ház, annyi szokás” Minden egyes készüléken, más más hiba jön elő. EZÉRT KELL JELENTENI! Én pl. Kacagtam amikor lefagyott a kijelzőm, mondom hoppá, egy hiba. Esküszöm boldoggá tesz, ha valami előjön. Én sem vagyok fejlesztő, egy átlag user vagyok, de sose szídtam az Apple-t. Ámen. i4-től kezdve minden tipusból volt már nekem, és mindig kielégíti a vágyaimat. Mióta van Macbookom, még jobban megszerettem. Zseniális amit tud!
    Watchról nem tudok nyilatkozni, mert nekem nincs még sajnos. Remélem megoldódik majd a problémád, mert Te legalább tudod jelezni. 😉 Big Up

  60. Kipattogott a popcorn, ééés most elkezdem olvasni a kommeneteket 🙂

  61. Valaki ha tud segíteni a Hívó ID bekapcsolása a prblémám.
    Nem jelzi ki a telefonszámomat,ki-be kapcsolgatom állandóan.
    Beállítások törlése,és a Hálozati beállítások törlése megtörtént.
    Minden nap ki be kell kapcsolgatnom a hívó ID-t.
    Köszönöm.

  62. @nacper:
    Amennyiben elolvastad volna mielőtt felteszed legalább a 6. kommentet, akkor előbb rákérdeztél volna hogy mi is a szitu ezzel a hívó id kijelzéssel, arról nem is beszélve ha nyomon követted volna melyik beta-hoz miket írnak, akkor szintén tudtad volna időben hogy ezzel lehetnek bajok bizonyos típusokon. Pl az SE-n nálam nincsen ilyen nyűg.
    Most ezt ne vedd kioktatásnak, csak próbálom ezzel rajtad kívül másnak is felhívni a figyelmét, hogy a fórumok azért vannak, hogy aki vmi újat akar az olvassa el ki milyen hibákba futott bele és meg is lehet kérdezni esetleg, ezek lettek-e már javítva.
    Ha többet olvasnának az emberek, kevesebb hibába futnának bele, sajna nem jellemző, hogy akár még az előttük posztoló írását is elolvasnák!

  63. Sziasztok . Nekem egy olyan problémám van hogy letöltötte a frissítést . És megállt ott a dolog hogy frissítés előkészítése . És innentől semmit nem csinál . Próbáltam ki be kapcsolást 2x is . Béta profil újra letöltése . De semmi

  64. @akospapp94: töröld le a letöltődött frissítési fájlokat (Beállítások, Általános, iPhone tárhely), és töltsd le újból a frissítést.

  65. Köszönöm szépen a segítséget 🙂


Add a Comment