fbpx Skip to content

Az Apple még a nyár elején, a WWDC alatt mutatta be a watchOS 4-et, akkor írtunk róla ebben a cikkben: WWDC17: az Apple bemutatta a watchOS 4-et.

Síelés edzés

Időközben megjelent a HomePod szoftvere, ami ugyancsak egy iOS rendszer, és kiderült, hogy milyen lesz az iPhone 8 előlapja, illetve a HomePodról is többet tudtunk meg. Ahogyan a fejlesztők mélyebbre ásnak a szoftver egyes részeben, úgy derülnek ki újabbnál újabb dolgok, mint például a watchOS 4-ben debütáló síelés edzés.

A szoftverben a következő szavakat láthatjuk: “Skiing Workout”, “Ski Data”, “Snow Sports Distance”, amik egyértelműen azt jelentik, hogy a síelők szerelmesei most már követhetik a mozgásukat síelés közben is. A watchOS 4-ben egyébként fejlődött az edzés funkció, ami pedig a téli sportokat illeti, elképzelhető, hogy csak a watchOS 4.1-ben fognak majd elérhetővé válni, az iPhone 8 megjelenése után – hogy akkor egyrészt így már épp időszerűek legyenek, másrészt hogy ez is egyfajta újdonsága legyen a 4.1-nek.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor érkezik az új Apple Watch, de ez vagy még idén év végén vagy jövő tavasszal lehet.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. WatchOS4 b4-et hasznalok es ez meg nincs benne. Van viszont nagy intenzitasu intervallum edzes amire en nem emlekszem… Ugyhogy sieles az max 4.1-ben lesz nem hiszem hogy a sokadik betaban jelenne meg egy ilyen… idoszeru is lenne amugy, siman pariban lehet a futassal…

  2. @kchris: az az edzés funkció 😀 az újdonság 😀 Azt tudod edzésre használni.


Add a Comment