Elérhető az iOS 10.3.3 és a macOS Sierra 10.12.6 hatodik beta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel az előző béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 10.3.3 és a macOS Sierra 10.12.6 hatodik fejlesztői bétáját.

Az iOS 10.3.3 beta 6 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után, a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió. A többi szoftverhez eddig nem érkezett új béta verzió.

iOS 10.3.3 beta 6

Az iOS 10.3.3 beta 6 build száma 14G57 illetve 14G58 – ez a számozás már arra utal, hogy hamarosan megjelenik belőle a hivatalos verzió is.

Újdonságok

Az iOS 10.3.3 beta 6-ban az alábbi újdonságok találhatóak.

A jelek szerint nincsenek szembetűnő változások a beta 5-tel szemben.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

iOS 10.3.3 beta 6 letöltési linkek

Az iOS 10.3.3 beta 6 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

macOS Sierra 10.12.6 beta 6

Az új build verziószáma 16G24b.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Valaki lenne oly szives linkelni a cikket ahol le van írva hogy 11b-ről hogy állok vissza 10.3-ra? Sajnos nem találom de ez a 11-es egy rakás fos.
    Lezárt képernyőnél nem tudom az értesítéseket oldalra húzva törölni vagy egyéb műveletet végezni velük és ez nálam kicsapta a biztosítékot…

  2. Igen van hiba a 11-ben. De béta es még nagyon az elején. Azért használható. És szerintem az új bétában már lesznek komolyabb javítások, hiszen eleg sokat ülnek rajta.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!