fbpx Skip to content

Alig egy héttel az előző béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 10.3.3 ötödik fejlesztői bétáját.

Az iOS 10.3.3 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után. A többi szoftverhez eddig nem érkezett új béta verzió.

iOS 10.3.3 beta 5

Az iOS 10.3.3 beta 5 build száma 14G5057a.

Újdonságok

Az iOS 10.3.3 beta 5-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

A jelek szerint nincsenek szembetűnő változások a beta 4-gyel szemben.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

iOS 10.3.3 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 10.3.3 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. Már csak azt nem értem, minek tolják a 10.Xes bétákat a 11.x-ekkel párhuzamosan? Mért nem csak az utóbbival foglalkoznak. Értelmetlen.

  2. Gondolom, szeretnék rendesen lezárni ezt a verziót is, hogy azok a készülékek, amelyek már nem kapják meg a 11-et, azok is legyenek rendesen frissítve.

  3. ..és hogy lehetőleg javítsák pl. a Bluetooth hibát vagy ami még esetleg javítandó, a fenti komment és végül lehetnek aktuális security patch-ek is amiket ki kell adni a 11 előtt (az éppen elérhető rendszerhez ami most ugye ez lesz).

  4. @dnp: egyrészt vannak készülékek, amire nem lesz elérhető az iOS 11, de az iOS 10.x még igen. másrészt az iOS 11 szeptemberben várható megjelenéséig még elég sok idő van, hibák meg addig is kiderülnek.

  5. Legalább az benne, hogy ki lehessen kapcsolni a frissítési figyelmeztetést és ne lenne kötelező, ne zsarolna meg vele.

  6. @Ferenc1:
    Nem kötelező, és nem zsarol…
    Egész jó gyógyszerek vannak már paranoiára… Keress fel egy szakorvost…

  7. Agent, de igen! Ki lehet kapcsolni benne a frissítési zaklatás funkciót? Nem.

    Egész jó kezelések vannak már, a birkacsordaként behódolt és mindent elfogadó embereknek.

  8. @Ferenc1:
    Nem zaklat, egyszer letölti, letörlöd és kész, többször nem jelzi amíg nincs új verzió.
    Persze magyarázhatod olyannak akinek nincs agya, hogy ezt felfogja…

  9. Argent, rendben van. Fanatikus vagy, és korlátolt. Igazad van, tudom, hogy a fajtád ettől megnyugszik.

  10. @Ferenc1: Biztos, hogy ő a korlátolt? Leírt egy megoldást a “problémádra”. Bár aki zsarolásnak érzi a frissítési figyelmeztetést, bocsánat frissítesi zaklatást????

  11. Dani, biztos! Kár vitázni ezen, csak egy telefon a sok közül.

  12. A frissitésről csak annyit hogy ha letörlöd akkoe egészen addig nem akar frissiteni amig ujra nem inditom a telefont.

  13. @Ferenc1: Tehát fogalmad nincs a szó jelentéséről.

  14. Dani, ezt kérdezed vagy tudod? Ez a baj az emberekkel, feltételezgetnek hibásan. Persze nem csak ezért hülyék

  15. @Ferenc1: Tudom. Ugyanaz a szituáció, amikor engem lehazugoztál, holott te hazudtál (biztos emlékszel, állításod szerint az Applenél verted a tamtamot és visszakaptad korábbi iOS-el a készüléked a hívásbug miatt, ennek bizonyítékául bemutattál egy Vodafonos átvétli lapot, amire ráírta az ügyintéző, hogy így kéred) ebben a szituációban is te vagy a korlátolt és nem ő (a hatalmas “problémádra” kaptál egy megoldást, amiről nem vagy hajlandó tudomást venni) . Nincs ezzel baj, ha fogalmad sincs mit jelent egy adott szó, vagy nem tudod alkalmazni. De akkor ne is hülyézzél le senkit.

  16. Dani nem hazudtam.
    Nem kaptam megoldást. Nem lehet kikapcsolni a frissítési figyelmeztetést. Nem tragikus, csak szánalmas, hogy az android meg tudta oldani, az apple nem.

    Bárkit lehülyézhetek, aki az. Ja, hogy csak határokon belül tudtok gondolkodni, az még nem jelenti, hogy ne lennétek hülyék, csak azt hiszitek az adott lehetőségek léteznek csak.

  17. @Ferenc1: na akkor itt most be is fejezhető ez a felesleges diskurzus.

  18. Jadeye, gondolom Danira is céloztál ezzel! Vagy pofára megy? Biztos nem, annál okosabbnak kell lenned. 🙂

  19. lezártam a hozzászólásokat.


Add a Comment