fbpx Skip to content

Ismét eljött a május és vele együtt egy nagyszerű nap is, ez pedig nem más, mint a Stylebolt.hu szülinapja.

Stylebolt szülinap

Ennek a jeles alkalomnak a megünneplésére rengeteg kedvezménnyel és még ajándéksorsolással is találkozhatunk. Sokszor volt már szó róluk itt az oldalon, legutóbb például az Amazon Echo-nál, vagy az USB-C-s pendrive-nál, illetve ha okos garázskaput szeretnénk, akkor is a Stylebolt segíthet. Mi kifejezetten szeretjük a srácokat a boltban, mert ha találunk valami egyedi dolgot, akkor azt beszerezik, illetve sokszor egyedi akciókat is kaphattok a közös együttműködésünk gyümölcseként.  Át is adnánk nekik a szót.

Maga a Stylebolt.hu hat évvel ezelőtt indította el a pályafutását, még egy kicsi irodaépületben, kis termékpalettával. Innen a már ikonikus, de csak kevéssel nagyobb Páva utcai üzletbe költöztünk, ahol már többen felkapták a fejüket a kedvező árainkra és az általunk forgalmazott prémium kiegészítőkre. A népszerűségünk és a termékkínálatunk növekedésével ebből a pici boltból egyenes út vezetett a jelenlegi főhadiszállásként is szolgáló Tűzoltó utcai boltunkba. A legutóbbi fekete pénteki, hatalmas árzuhanásos akciónk után viszont elérkezett az idő, hogy ismét egész napos kedvezményekhez juttassuk a vásárlóinkat.

Gyakorlatilag majdnem minden termékre kedvezmény lesz, bolti vásárlás esetén ez 20%-ot jelent, de online is lesz engedmény, viszont ebben az esetben csak 10% a mértéke. Lesznek kiemelt termékek is, szám szerint öt kategóriában, amiket több mint 20% kedvezménnyel értékesítünk.

Emellett egy nyereményjátékra sor kerül majd. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szervezünk egy sorsolást, ahol az aznapi vásárlók között osztunk szét értékes nyereményeket. Laptoptáskák, tokok, védőfóliák, fülhallgatók és sok más nyeremény kerül kisorsolásra. A bolti vásárlóink adataik megadásával, az online vásárlóink pedig automatikusan részt vesznek a sorsoláson, amit a következő napon, május 13-án, szombaton 20:00 órakor tartunk. A honlapunkon a kedvezmények 12-én éjfélig lesznek elérhetőek. A nyerteseket emailben értesítjük!

Az eseményre május 12-én kerül sor, amikor a Stylebolt csapat mindenkit sok szeretettel vár.

Az akcióról bővebben a Stylebolt oldalán tudtok olvasni, ide kattintva.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Wow, kecsegtetően hangzik! 🙂
    Egy kérdés: Ez a prémium kiegészítőkre szóló -20% bolti kedvezmény érvényes Apple Watch-ra is? (Tekintve hogy az Apple szerint kiegészítő)

  2. @fpetterr: Nem valószínű, túl jó ár lenne ahhoz 😀


Add a Comment