Elérhető az iOS 10.3.2, a watchOS 3.2.2, a tvOS 10.2.1 és a macOS Sierra 10.12.5 második beta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két héttel az iOS 10.3.2, a watchOS 3.2.2, a tvOS 10.2.1 és a macOS Sierra 10.12.5 első bétáinak megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette ezek második fejlesztői bétáit.

Az iOS 10.3.2 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; watchOS 3.2.2 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 10.2.1 beta 2 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 10.3.2 beta 2

Az iOS 10.3.2 beta 2 build száma 14F5075a.

Újdonságok

Az iOS 10.3.2 beta 2-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

A kiadási információk alapján ez a verzió elsősorban a SiriKit esetén az autós utasítások kapcsán, illetve a külső fejlesztők VPN-alkalmazásai esetén fennálló hibákat javítja.

iOS 10.3.2 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 10.3.2 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

A 10.3.2 beta 2 már elérhető az iPhone 5, iPhone 5c és az iPad 4 esetén is.

watchOS 3.2.2 beta 2

Az új build verziószáma 14V5475a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 3.2.2 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 10.2.1 beta 2

Az új build verziószáma 14W5573a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS Sierra 10.12.5 beta 2

Az új build verziószáma 16F54b.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @sullerj: ezt abból szűrték le hibásan, hogy első béta nem volt a 32-bites készülékekre. második béta már lett rájuk is, ezzel rögtön cáfolva minden ilyen felvetést, ahogyan ezt a második béta megjelenésekor külön ki is emeltük.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!