Elérhető az iOS 10.3, a watchOS 3.2, a tvOS 10.2 és a macOS Sierra 10.12.4 ötödik beta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Másfél héttel az iOS 10.3, a watchOS 3.2, a tvOS 10.2 és a macOS Sierra 10.12.4 negyedik bétáinak megjelenése után az Apple elérhetővé tette az ötödik fejlesztői bétákat.

Az iOS 10.3 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 3.2 beta 5 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, szintén a béta profil telepítése utána; a tvOS 10.2 beta 5 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió (ez utóbbi már tegnap óta).

iOS 10.3 beta 5

Az iOS 10.3 beta 5 build száma 14E5269a.

Újdonságok

Az iOS 10.3 beta 5-ben az alábbi újdonságok találhatóak az előző bétához képest.

  • Egyelőre nem ismertek az újdonságok, nézz vissza később!

Ha felfedeztél valamit, ami újdonság, akkor azt jelezd hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

iOS 10.3 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 10.3 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 3.2 beta 5

Az új build verziószáma 14V5243a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 3.2 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 10.2 beta 5

Az új build verziószáma 14W5260a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza. Természetesen amennyiben szemmel látható újdonságot fedezünk fel a bétában, frissítjük a cikket!

A tvOS 10.2 szintén APFS-re konvertálja át a fájlrendszert, erről itt írtunk részletesen: APFS – avagy mit rejt az Apple új fájlrendszere?

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS Sierra 10.12.4 beta 5

Az új build verziószáma 16E183b.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Első generációs Apple Watchon találkozott már valaki olyan problémával, hogy elindította az Edzés appot, majd kültéri futás (vagy gyaloglás) és utána az óra nem méri a kalóriát és a távolságot. Akár ottvan mellette az iPhone akár nem, csak újraindítás után működik. (legfrissebb nem beta van rajta: 3.1.3) Illetve ha igen, akkor a 3.2-es watchOS megoldja ezt a problémát?

  2. Az azért elég gáz, hogy nincs infó az újdonságokról. Régen legalább ha semmi új nem is történt, leírták, hogy ennek a hibás működése lett javítva, annak meg 8pixellel lejjebb jelent meg a szövege mint kéne, azt javították. Manapság semmi 🙁

  3. Sziasztok, az miért lehet, hogy apple watch 1stgen-re feltelepítettem a beta profilt, de mégsem ajánlja fel a 3.2beta frissítést? ( Szoftver frissítés menü alatt azt írja naprakész 3.1.3 )

  4. @Jadeye igen, a watchos-t, de fent van a ios is, az tökéletesen működik, de a watchos beta telepítése után, nekem is csak újra indult az óra és nem ajánl fel beta 3.2 telepítést

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!