fbpx Skip to content

A Beats termékcsaládod nem kell bemutatnom. Korábban az Apple vásárolta meg ezt a termékcsaládot, így mára már az Apple kötelékében találjuk meg a kínálatot, aminek a legújabb tagja most a BeatsX.

Miért olyan különleges a BeatsX? Egyrészt ez az első olyan fülhallgató, amiben már az Apple W1-es chipje van. Erről korábban már írtunk, hogy miért olyan különleges ez a chip, illetve az AirPods tesztünkből is viszonylag sok dolog kiderül. A külföldi újságírók már kézhez kapták a hazánkban is rendelhető terméket. Érdemes megnézni az alábbi teszt videókat, ha sport vezeték-nélküli fülhallgatót keresünk.

Az Apple az alábbiakat írja a fülesről a termék oldalán:

BeatsX fülhallgató a tökéletes vezeték nélküli társ. Élvezd az eredeti, tiszta hangzást egész nap az akár 8 órás akkumulátor-üzemidővel. A Fast Fuel gyorstöltővel alig 5 perc töltés után 2 órán át használhatod. A különleges Flex-Form kábel miatt egész nap kényelmesen viselheted, és könnyen elfér a zsebedben. A biztonságosan illeszkedő szárnyfeltétek nagyobb stabilitást biztosítanak, a többféle fülpárna közül pedig kiválaszthatod, melyik illik legjobban a füledbe.

Vezeték nélkül, ahogy kell

BeatsX – keményen dolgozik, akárcsak te. A vékony, könnyű és kompakt fülhallgató tökéletes vezeték nélküli társ. Azonnal készen áll: csak kapcsold be és tartsd közel az iPhone-odhoz, utána egyszerre kapcsolódhatsz az Apple Watch-odhoz, az iPadedhez és a Mac-edhez. Az 1-es osztályú Bluetooth technológiának köszönhetően a vezeték nélküli BeatsX hibátlanul működik, bármerre jársz.

A zene mindig veled

A BeatsX autentikus, tiszta hangzást biztosít optimalizált zajkizárással, hogy teljesen átadhasd magad a zenének. Az innovatív akusztikának köszönhetően az eszköz tisztán adja vissza a magas hangokat, a basszusokat pedig torzítás nélkül, így kivételes természetességgel szólaltatja meg a legkülönbözőbb zenei műfajokat.

Illik hozzád

Akár épp hallgatod, akár a nyakadban lóg, a hihetetlenül vékony BeatsX egész nap kényelmes. A különleges Flex-Form kábel rugalmas illeszkedést, a fülpárnák széles választéka személyre szabott kényelmet, a szárnyfeltétek pedig nagyobb stabilitást biztosítanak. Amikor pedig nincs rajtad, a mágneses fülpárna nem engedi összegabalyodni a fülhallgatókat, és a feltekerhető vezeték miatt könnyen hordozható.

Mindig készen áll

A BeatsX 8 órányi akkumulátor-üzemidejét az Apple W1 chip hatékonysága biztosítja, tehát bármikor készen áll, amikor te is. Hogy ne kelljen sokáig kibírnod zene nélkül, 5 percnyi Fast Fuel töltéssel 2 órán át használhatod. A RemoteTalk lehetővé teszi, hogy hívásokat fogadj a beépített mikrofonnal, zenét hallgass vagy állíts a hangerőn. Az egyszerűen használható vezérlőkkel könnyedén váltogathatsz a lehetőségek között, miközben a dolgaidat intézed. A BeatsX tökéletes vezeték nélküli társ, illik hozzád.

A BeatsX erre a linkre kattintva vásárolható meg az Apple.hu-n. Amennyiben olcsóbb fülhallgatót keresel, akkor pedig ezeket a cikkeinket érdemes elolvasnod:

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Túl reklámszagú a cikk!

  2. @funditno: szerintem is… az apple megfizeti a szifon csapatát a reklámért biztosan! :D:D

  3. @funditno, @dave23.42: tehát ha egy új Apple termékről teszünk ki egy cikket az oldalunkra, ami a kezdetektől fogva az Apple termékeiről szól, akkor az reklám. oké.

    a Szifon.com nem áll kapcsolatban az Apple-lel, az Apple nem áll kapcsolatban a Szifon.com-mal (lásd az Impresszumot).

    az egy másik oldal.

  4. @funditno: Termékismertető és nem reklám. Szerintem ez a cikk azért is fontos, mert az AirPods mellett ez is egy kiváló alternatíva az Apple által támogatott fülhallgatóra (W1 csip). Ha ez a cikk nem jelenik meg a Szifonon, akkor jó eséllyel csak sokkal később jön szembe valamilyen más oldalon. Sokan tájékozódunk a Szifon cikkekből, olykor számomra is vannak kevésbé érdekes termékismertetők, de azokat csak átfutom. Összefoglalva: helye van ezeknek a cikkeknek is, mert van rá érdeklődő! 🙂

  5. @Jadeye: nem vetted le az “iróniát” a kommentemből bocsi 😀 nyilván nem reklám cikk csak annyira mulatságos volt az a komment , hogy nem tudtam annyiban hagynai. 🙂

  6. én már csak egy akcióra várok és már viszem is 😀 sztem fullos kis cucc lett.

  7. Licenció lesz a W1-re, nemtudjátok? Nagyon jó lenne ha valaki aki tudja hogy kell szólnia egy fülesnek, csinálna in-ear terméket a W1-el…

  8. @pho-boy: na hát igen… beoplaytöl várnék én is W1-et a H7 be. az nekem már maga a tökély lenne 🙂

  9. Most küldetm visza a Beats fülhallgatót amir a csajomnak vettem 100€ volt. Az egyik fele alig szólt. Jövő héten utalja vissza az Apple az árárt. De nem adtam fel és veettem egy másikat az Apple Storeból. Az tegnap jött meg. töéletes. Ez azért eléggé szomoító. Amúgy a Beats hang minőségen nincsen 100€-300€-s szinten. Megvettem a Beats Wireless Solo 3-at is. Az mondjuk nem rosz. Vannak videók a neten ahol szétszedik és ott látszik, hogy súlyok vannak benne. Hogy elemjék a minőségi érzetet. Magamnak már Bose fülhalgatót rendeltem. Fény évekkel van a Beats felett, és csak 10%-al drágább.

  10. Ha minőségi zenehallgatásról beszélünk akkor a Beats sehol sincs. Ez a márka egy divatcikk lett, a kinézete miatt. Pl. : MKBHD (youtube) is megmondja a frankót róluk, kb annyi hogy szólnak, de azt a több száz eurót nem a minőségre hanem a márkára fizeted ki, közben fele annyiért 3x jobban szóló fülest kapsz.

  11. Sajnos az a nagy igazság, hogy egy 60 ezer forintos Beats fejhalgató kipróbálása után iszonyúan nagyot csalódtam. 10 év zenélés után nem mondom, hogy botfülem lenne, de 2006-ban vásárolt 15 ezer forintos JVC füles össze-vissza veri bármelyiket amiket eddig kipróbáltam.Még a Marshall termékei sem közelítik meg az én régi “ócska” cuccomat!

  12. @baloghadam74: Egyetértek.
    Alapvetően kettéosztanám ezt a füleskérdést. Az egyik csoport lenne az akik elektronikus zenét hallgatnak, a másik csoport pedig akik élőzenét. Oké, lehet egy harmadik is, akik pl. sportolnak. Akik elektronikus zenét tehát olyan zenét hallgatnak ahol a hang keletkezésekor semmilyen élőhangszer nem volt jelen, tökéletesen megfelelnek ezek a mai drótnélküli B betűs és társaik. Akik élőzenét hallgatnak, és talán játszanak is ( mint pl. én 25 éve ) azoknak nem biztos hogy meg fog felelni. Már csak azért sem, mert érzékenyebb lesz az ember hallása más téren. Mondhatnám sznob lesz. Nem használ olyan fülest amiben van A/D converter, nemhogy még modulált rf jelátvitel. Alapból nem.
    Majdnem azt mondom hogy nem értem hogy miért ad ki az ember pl 50-60 ezret egy olyan fülhallgatóért amiben a csúcstechnológia az, hogy milyen chip van benne, mennyit fogyaszt, és nincs drót…oké a fülembe dugom, kényelmes, ez tény.
    De nem mondom, mer’ má megértem…
    Nem is lenne ezzel baj, ha nem ilyen áron dobálnák ezeket a cuccokat.
    Az is elgondolkodtató ( itt bejön a te JVC példádhoz hasonló dolog ) hogy hogyan van az, hogy van egy felkapott divatfüles, nincs drót, van trendi kinézet, még futni is lehet vele, stb…és hasamra ütök : 40-60 ezer.
    És hogyan van az, ha a saját példámat nézem, van egy Audio Technika ATH-M50 studio monitor fejhallgatóm, jelenleg olyan 50- 55 ezer asszem. Tehát ugyanannyi pénzért, az egyik cég felhasznál chipet, design-t, “nincsdrótot” , trendiséget, cukiságot stb. Viszont nincs a végén hangzás.
    A másik cég Pl. Audio Technika (de mondhatnám az AKG-t vagy Shure-t) pedig nem design-t ad, hanem egy fejre vehető fekete baszom keretet, dróttal, két neomágnessel, tekerccsel, membránnal, és érdekes módon van hangzás. Nem is akármilyen. Ó de ám nincs díszdoboz és bársony, se reklám. Sehol sem. Viszont a hangmérnökök jogosan szerelmesek ebbe a hangzásba.
    ( érdemes ezekről nemzetközi oldalkon olvasni ha valaki még nem hallgatott ilyen vagy ehhez hasonló füleseket, bocsánat fejhallgatókat)
    Ha valaki járt már, esetleg látott már studiofelvételt élőben, hamar rá fog jönni hogy legyen az akármilyen szutyokcsipogógépzene, ezek a B és társai trendi cuccok, még véletlenül sem találhatóak meg a közelben sem, maximum reklámvideókban. És miért? Mert szar. Nem zenére való. Mert aki zenehallgatásra vesz fülest ebben a kategóriában, az normális esetben átgondolja hogy mit fog hallani ennyiért.
    Ilyen egyszerű. Oké, én nem zenére futok a dunaparton, nem is menőzni akarok vagy elhitetni magammal hogy a Beats valaha csinált hangzást, hanem minőséget hallani pl. az utcán, otthon, és mindenhol.
    No de ha futás közben, csajozásra, stb kell, lehet szerintem találni olcsóbban is fülest, és ha elfogadjuk azt hogy nem olyan nagy baj hogy van drót, akkor bizony nagy a választék ebben az árkategóriában 🙂
    A cikk amúgy jó, ők csak leírták a tényt a fülesről 🙂

  13. @illesjani: Nyilván ezek másra valók, én nekem alapból nincs bajom a Beats fülesekkel azontúl hogy túl vannak árazva, mert futásra egy ennél olcsóbb EarPods is jó, persze ha jó a vezetékes. Ha vezeték nélküli kell, akkor meg nyilván kevesebb lehetőségünk van, akkor meg talán tényleg jó a Beats ár/értékben. A hangzásról ne beszéljünk ebben a kategóriában. Viszont a Beats vezetékes társait nem éri meg megvenni ez tény.


Add a Comment