fbpx Skip to content

Tegnap írtam az új AirPods reklámokról, amiknél ef-dani kolléga felvetette, hogy nem kell 6 hétig várni az Apple AirPods-ra, mert a Telekomnál raktáron van.

Még Karácsony előtt volt lehetőség arra, hogy ha időben megrendeltük a terméket az Apple-től, akkor meg is kaptuk. Sőt, azok is megkapták, akik végül picit késtek a rendeléssel. Azonban jelenleg tényleg csak 6 hetes várakozással teljesíti a megrendeléseket a cég, így nem sok opciónk volt arra, ha most szerettünk volna egyet belőle. Ezidáig.

Amennyiben ellátogattunk a Telekom oldalára, valóban ott van, hogy 1-2 napon belül átvehető több 100 üzletben, így házhoz szállítással akár másnapra megkaphatjuk a kívánt terméket. Az ára természetesen megegyezik, tehát a Telekomnál nem fizetünk többet, azonban részletre sem lehet megvásárolni. Azt nem tudhatjuk, hogy a szolgáltatónál mekkora készlet van, így érdemes sietni a megrendeléssel. 🙂

Az alábbi cikkeinket érdemes elolvasni az AirPods-zal kapcsolatban:

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. 1 óráig tartott ki a készlet a cikk után 😀 Várható volt.

  2. @admin:
    Esetleg volt nekik készleten kb. 20db*. Valószínűbb hogy a dolgozók (családtagok, rokonyok, ismerősök) ebből elvittek 15db-ot*. A maradékon osztozott szélvédőjavítás.hu és a többiek.
    *= a számok nem biztos hogy tükrözik a valóságot. De az arányok ezek lehettek. 😀

  3. @taky1974: innen a cikkből 80 kattintás érkezett amúgy a telekom oldalára, kb 50db lehetett nekik 🙂

  4. @admin:
    😀

  5. Éreztem én, hogy feleslegesen regisztráltam a telekom oldalára :).

  6. Emberek! Akinek sikerült venni, azt fölhívták a telekomtól, vagy csak jóváhagyták a rendeléseteket e-mailben, és írták, hogy szállításra vár?

  7. hat ez az. volt mar olyan hogy a webes keszlet tobbet mutatott mint ami van nekik…

  8. Tegnap este tíz körül láttam meg a “ef-dani kolléga” bejegyzését (amit ezúton is nagyon szépen köszönök neki) és rögtön meg is rendeltem. Ma felhívtam a őket, azt mondták holnap érkezik a cucc.

    “Orbán Molnár” kollégának üzenem, nem fogják felhívni, neki kell felhívni a 1412-es telefonszámot és a kapott rendelésazonosító alapján tudnak neki tájékoztatást adni.

  9. (nem elég, h ilyen jó a nickneve, de még promózzátok is 3 hsz-ban…)

  10. csak kiszól a csóró belőlem, de komolyan, nem hiszem el, hogy egy használt ps3 olcsóbb mint ez lol

  11. Akartam írni, hogy akkor a következő blogpost szólhatna arról is, hogy hogy találhatod meg a (lakásban) elpotyogtatott AirPods-od, mert “there is an app for that!”. De közben kiderült, hogy az “is” csak “was”, mert közben az Apple nagyon okosan törölte az alkalmazást az AppStore-ből. Feltehetőleg azzal a szándékkal, hogy a következő iOS-be integrálja ezt a feature-t.
    http://fortune.com/2017/01/09/apple-airpods-app/

  12. vicc. szerintem ilyen nem lesz beepitve. ez olyan dolog hogy egy “alma eszkozzel nem tortenik olyan hogy elveszik”.. ha megis ne appot vegyel hanem egy uj airpodot, nemsokara 70 dollar egy feles airpod..

  13. Fiúk:
    Én elolvastam a cikket majd azonnal telefonáltam a 1400 ra es szoban megrendeltem. 2 db volt meg fizikailag 11h korul, majd a 10 perces beszelgetes alatt mondta az ugyintezo hogy eppen most vettek meg a masikat (Taky1974 lehetett) holnap kezbesitik… ma rendeltem meg egy db ot a felesegemnek is amire mar varni kell…


Add a Comment