fbpx Skip to content

Még 2015-ben az Apple több, úgynevezett luxus Apple Watch boltot nyitott, ami világ különböző pontjain volt elérhető neves, híres épületekben.

Ez úgy néz ki, 2017-ben megszűnik, mert például a londoni Selfridges-ben lévő már be is zárt, illetve az Apple online oldalán sem érhetőek el már a boltok nyitva tartásai, információ. A londoni bolt kifejezetten kedves számunkra, mivel az Apple Watch-ot először 2014. szeptemberében mutatta be az Apple, majd hónapokra rá, 2015. áprilisában vált elérhetővé, de akkor sem lehetett megvásárolni, csak úgymond “felpróbálni”. Mikor Jadeye kollégával kimentünk, akkor a Selfridges-ben lévő Apple Watch boltban tudtuk felpróbálni az Apple Watch Edition-t.

A londoni luxus áruházban lévő bolt egyike volt azoknak, amik például már az új design szerint lettek felszerelve, élő fákkal, fa asztalokkal. Ez volt úgymond az előjele, hogy az Apple Store-ok gyökeresen megváltoznak majd a jövőben, és így is lett. A londoni Regen Street-i Apple Store-ban is voltunk néhány héttel ezelőtt, ami szintén megváltozott.

A Selfridges-i Store-ra visszatekintve érdekes volt az Apple Watch Edition felpróbálása is, mivel ott külön egy szobába vezettek minket, ahol hatalmas tükrök előtt megnézhettük, hogyan áll rajtunk az Apple arany órája. 🙂

Az Apple a saját óráját továbbra is inkább divattermékként tartja számon, és nem egyfajta technikai gadgetként. Azonban úgy tűnik, hogy az Edition modellek nem igazán találtak gazdára, valószínűleg az áruk miatt. Manapság már nem is kapható a klasszikus Apple Watch Edition, helyette egy új fajta, kerámia típus lett. Az Apple egyébként kiadott egy rövid közleményt ezzel kapcsolatban:

A Selfridges-ben lévő Wonder Room egy folyamatosan fejlődő helyszín és a mi időnk itt lejárt január 3-án. Egy hihetetlen élmény volt számunkra jelen lenni a Selfridges-ben, és izgatottan várjuk a vásárlóinkat az újonnan megnyílt, Regent Street-i boltunkban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Ez egyáltalán nem lepett meg ennyire réteg igényes eszközt (kb csak megszálott fitneszeseknek meg villantos fanoknak) ilyen drágán árulni, ami ráadás televan komprumisszummol (telep mérete) plusz a használhatóság tartalma (2-3 év) nevetséges ugy néz ki mimden hírrel szembe még az apple se kepes eladni mindent.


Add a Comment