fbpx Skip to content

Két egész nappal az előző béták megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 10.2 újabb fejlesztői és nyilvános bétáját.

Az iOS 10.2 beta 7 természetesen OTA frissítésként is elérhető a béta profil telepítése után. A többi szoftverhez eddig nem érkezett újabb build, de a tvOS 10.1 még tegnap megkapta az ötödik bétáját.

iOS 10.2 beta 7

Az iOS 10.2 beta 7 build száma 14C92.

Újdonságok

Az iOS 10.2 beta 7-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

  • Egyelőre nem fedeztünk fel újdonságot a beta 6-tal szemben, de frissítjük a cikkünket, ha igen!

iOS 10.2 beta 7 letöltési linkek

Az iOS 10.2 beta 7 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

39 Comments

  1. ezt már nagyon húzzák… 🙂

  2. Tehetségtelen marhák

  3. Miért is?

  4. 1000%, hogy az akkumulátor hibáját próbálják javítani. (írták is, hogy az új béta buildben érkezik)

  5. “Annak érdekében, hogy az Apple pontosabban ki tudja nyomozni, hogy mi okozhatja ezt a hibát, a valószínűleg jövőhéten megérkező iOS 10.2 tartalmazni fog egy olyan szoftveres diagnosztikai megoldást is, amely segít majd a hiba megtalálásában.”

  6. Ajjajjajjajjjaj…

  7. @farkas63: az nem a béta, az a hivatalos.

  8. Kezdődik! 🙂 Aki frissít, egy szava nem lehet panaszra, tudja mindenki már most, hogy ki fognak adni hibás szoftvert! Akinek garis, az frissítsen és cseréltesse ki a telefont, hogy drága legyen az Apple-nek, hogy folyamatosan hibáznak. Nem gonoszságból írom, de a bejelentések nem érdeklik őket. Flegmák

  9. @Agent_H:

    Ezt tőlem kérdezted? Azért, mert 10.1 előtt működött a bluetooth, most nem. Azért, mert 7 beta után is hibás lesz a szoftver. Ha nem értenek hozzá, akkor ne csinálják. Ennyi

  10. Aki bétázik legyen ezekkel tisztában, ha meg feltette akkor ne sírjon itt mint egy fürdőskurva. Ennyi.

  11. @Agent_H:

    Így van, de én az eredetire is gondoltam, hogy már előre hiba várható!

  12. @Jadeye:

    Neked most mi bajod van? Te leírhatod, ha valami nem tetszik? Pl., hogy én leírom, ami nem tetszik? Van ebben valami rossz? Téged minősítelek, vagy ezt az oldalt? Most mondd, hogy nem jogos! Hibás a szoftver? Ezt írtam? Nem megoldást várok tőletek, sőt, semmit. Van véleményem és nem is baromság!

  13. Most már érdekel. Milyen BT eszközöd működik rosszul?

  14. A BT headset, felveszem vele a hívást és nem hallok, engem sem hallak. Nem a fülem rossz és hangot is adok ki. 🙂 Hol kapcsolódik, hol nem. Kollégámnál ugyanez a kihangosítóval. Igen próbáltam másikkal is, ugyanez. Amikor csatlakozik és kezdeményezek hívást, akkor jó az első. Utána nem jó a többinél, le kell kapcsolódni és vissza. Most vezetékes fülest használok sajnos. Egyébként még Androidéknak sem okoz gondot, hogy ez működjön

  15. @Ferenc1:
    Jelezd nekik a problémát…
    Amúgy milyen BT headset? Mert nálam se külső hangszóróval se BT headsettel nincs probléma.

  16. @Ferenc1: Csatlakozom Agen_H -hoz nálam sincs semmilyen probléma.
    Nokia BT-904, Powerbeats2, Powerbetas3, JBL Flip2

  17. Jadeye:
    Infó, jó ha tudod. Az iBlue cég egy kicsit átalakult, az ügyvezető igazgató tart a kezében mindent, a cég összes alkalmazottja elbocsájtásra került. Többek közt neki köszönheti mindenki azt, hogy nem működnek a kapunyitók, mert a régi szoftvert lecserélték egy újra amit egy külső fejlesztő csapat fejlesztett. Ez az új csoda nem ismeri fel az eszközöket.
    Csak azért említem, hogy nehogy meglepetés érjen az immo-val ha egy app update után nem tudod beindítani az autót… Ezzel kapcsolatban egy kérdés, van valami módja annak, hogy egy app régebbi verzióját visszategyem a telefonra?

  18. @Agent_H:

    Más is jelzett már ilyen gondot, és a kollégámnál is ez a baj. Headsettem plantronics, de mással is ezt csinálta.

    Hiába jelzem, egy panasszal nem foglalkoznak

  19. @Agent_H: legyen letöltve az app IPA-ja az iTunes-ban, és minden új verzió előtt mentsd el a korábbit egy másik mappába. utána iTunes-szal bármikor vissza tudod tenni a megfelelő verziót.

  20. @Ferenc1:

    Milyen fülessel próbáltad még?

    Nekem Plantronics M50 és Explorer 10 van, mindkettővel közel használhatatlan. A helyi GSM boltban a srác Jabra fülest ajánlott, azt mondja az összes iPhone-os BT problémásnak azt adja, és akkor boldogság van. Sajnos épp nem volt neki, mást nem volt hajlandó eladni nekem, pedig sokféle volt a kirakatban, a szememben pedig égett a vásárlási láz – azt mondta úgyis visszahoznám mindet 🙂

  21. @una038: Nem lehet, hogy ez a Plantronics sara kivételesen?

  22. @Hacsi:

    Hát nem tudom. Kisebb mértékben, de az autóm kihangosítójával is hasonló a helyzet. Mondjuk azzal még együtt lehet élni, ha néha zenehallgatás közben eldobja a kapcsolatot, de korábban soha semmi baj nem volt vele. Mint ahogy a Plantronics fülesekkel sem, pedig évek óta használom őket különböző iPhone-okkal.

  23. Az előbb nekem is hibazott. De teljes kibekapcs sem segítet aztan elmúlt. A mikrofon nem működött. Vagyis működött de csak a nagyon erős hangok mentek át úgy fel perces (nem eliras) késéssel.
    Powerbeast3

  24. Update: hátha valaki hasonló cipőben jár.
    Ma frissült az iBlue app, persze ezek a tökéletlenek nem voltak képesek javítani a hibát úgyhogy a 3 kapunyitó jelenleg az udvar dísze. Ha valaki iBlue eszközt akar vásárolni ne tegye, teljesen bizonytalan a termék jövője.

  25. Folyton ez a “jelezd a problemat”, “irj nekik”. Leszedem a betat, epp feltelepult, de mar jon a kovetkezo. Mikor is jelezzek? Minek is van a beta? Teszteloknek akiknek nincs idejuk tesztelni? Aztan beerkezik 6millio level, egybol feldolgozzak, javitanak es jon a kov? Ez igy idoben sehogy sem jon ki. Kussoltam eddig, de ez tenyleg kezd ciki lenni. Mivel egyikuk sem fog az ajtomon kopogtatni es szemelyesen kifejteni az egesz dolog mukodeset, de meg csak nem is publikalnak rola semmit, igy jogosan nezik trehanynak kivulallokent az egeszet, mar en is.

  26. @Agent_H: még most sem tudod kinyitni az ajtot az uj verzioval sem?

  27. @pergabb: erre van a béták esetén megtalálható Feedback app, az abban beérkező jelentéseket egy hibajegykezelő rendszer kezeli, és humánok dolgozzák fel.

    a bétázásnak akkor lenne értelme, ha egy-egy újabb verzió megjelenésekor azt rögtön feltennéd, és végignyomogatnád a rendszert, ellenőrizve, hogy a korábban már jelzett hibákat továbbra is tapasztalod-e. ha nem ezt csinálod, akkor igazából nem te vagy a béta célközönsége. egy-egy újabb verzió között eddig mindig több nap volt, annyi idő alatt meg nyugodtan végig lehet nyomogatni. ha erre nincs időd, akkor teljesen feleslegesen bosszantod magad a bétákkal szerintem.

  28. Vajon lesz valaha dark mode?

  29. Plantronics M165, iPhone SE, clean install, de nem beta. Várom a véglegest, remélem javítják ezt a BT dolgot. Egyébként lehetne a plantronicsra is fogni, de elég fura, hogy ugyanakkor jelentkeznek ezek a BT hibák amikor az iPhone 7-nél is, és összefügg azzal is hogy iOS 10 lett. Előtte semmi baj nem volt. Kicsit túl sok a véletlen.

  30. Szépen hazavágná a Lenovo OTP appot:/ gyakorlatilag nem tudok dolgozni miatta… (2 lépcsős autentikacio, hasonló mint a Symantec VIP Access-e)

  31. Szépen hazavágta a Lenovo OTP appot:/ gyakorlatilag nem tudok dolgozni miatta… (2 lépcsős autentikacio, hasonló mint a Symantec VIP Access-e)

  32. Nem sajnos, és nem is fog működni.
    iOS10 alatt valami memória címzési hiba miatt az eszközök asztalláb kitámasztókká váltak…

    Persze állitólag cserélik öket de azért elmehetnek a bús picsába.

    SENKI NE VÁSÁROLJON IBLUE ESZKÖZÖKET.

  33. Mi az a Lenovo?

  34. Az egy Telefon!

  35. És lehet hoogy az kinyitja az ajtódat!

  36. Nem kell hozzá iphone

  37. Mikor is várható a 10.2 stabil verziója?

  38. @Agent_H: Csak jelzem hogy minden hiba megoldodott az eszkozzel… Irjal nekik es hozzaadnak a beta progihoz es akkor latni fogod hogy a nemsokara megerkezo uj verzioban mar jol muxik..:)


Add a Comment