fbpx Skip to content

Az AirPods fülhallgatókat az Apple még a szeptemberi iPhone esemény során mutatta be az iPhone 7 és 7 Plus készülékekkel egyidejűleg, azonban a boltokban azóta sem lehet megvásárolni őket.

airpods1

Szeptemberben még október második fele volt a kitűzött a rajt időpontja, majd október végén ez módosult novemberre, és íme, elérkeztünk decemberhez, de AirPods még sehol.

A héten azonban napvilágra került egy újabb email, amelyet állítólag Tim Cook írt az egyik vásárlónak és miszerint néhány héten belül a boltokban lesznek az új vezeték nélküli fülhallgatók, bár ezt az információt a cikk megírásakor hivatalosan még nem erősítette meg az Apple.

Az alábbi levelet írta az ügyfél Tim Cooknak:

“Adj nekünk egy pontos megjelenési dátumot. Igazán jól eladtad nekem azt a vezeték nélküli jövőt, amely felé haladunk és most nem tehetek mást, csak várakozok és bosszankodok minden egyes alkalommal, mikor nem tudok egyszerre fülhallgatót használni és tölteni az új iPhone 7 készülékemet munka közben. Tudasd velünk, akár azt is, hogy 6 hónap csúszás lesz, mert akkor egyszerűen csak veszek egy másik vezeték nélküli fülhallgatót.”

Tim Cook válasza:

“Köszönöm az észrevételeidet. Sajnáljuk a csúszást – jelenleg már véglegesítjük a terméket és úgy számolok, hogy a következő hetekben elkezdjük a szállításukat.”

1473336088_1221_apple-airpods-laydown

Személy szerint én is azok közé tartozok, akik kíváncsian várják az új AirPods füleseket, mivel számos tekintetben egy egyedi alkotás lesz, illetve számomra egy olyan területet fog tudni lefedni, amelyre még nem találtam alternatívát. Egészen pontosan nagyon szeretnék egy olyan Bluetooth fülhallgatót, amely nem in-ear kialakítású és rendkívül egyszerűen tudom váltogatni az iPhone, iPad, Apple TV és Mac eszközeim között, mindezt pedig egy könnyű és kényelmes kivitelben.

És még mielőtt a hozzászólásokban mindenki ismét leírná, hogy mennyire drága és milyen rosszul szól és mennyire nem éri meg, csak gyorsan itt egy gondolatban reflektálnék, hogy az AirPods füles nem mindenki számára lesz ideális, van, aki tudja előre, hogy miért és mire kell neki, mint ahogyan fent én is kifejtettem, aki pedig nem biztos abban, hogy szüksége van egy ilyen fülhallgatóra, annak valószínűleg nem fogja megérni.

Ezen cikk lényege inkább az a tény, hogy Apple ismét egy közel 3 hónapos csúszásba került, ami  sajnálatos módon egyre gyakrabban fordul elő a cég életében mind szoftveres, mind pedig hardveres téren.

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Ugyanúgy fog szólni mint az EarPods? Vagy ez nem 100%?

  2. Ha jön, ha nem, szerintem olyan hatalmas eladásokat nem fog produkálni, hiszen ilyen árban már rendes fejhallgatókat lehet kapni, aminek ugye hangzása is van, ezzel a kábel nélküli fülessel szemben????

  3. Bets Solo 3 vettem. Nem tudtam tovább várni.

  4. @White64GB:
    és milyen? volt mihez hasonlítani? eléggé megoszlanak a vélemények, sajna még nem tudtam kipróbálni.

  5. rohadt ciki

  6. én a beatsX-et várom amúgy, elvileg jobban szól az airpodsnál és olcsóbb is. 🙂

  7. Kíváncsi leszek milyen megbízhatóan működik majd. A szuper Lighting fülesem amit az új i7-hez kaptam, hol reagál a gombokra, hol nem. Ma hangerőt nem tudtam állítani, tegnap hívást kezdeményezni. Kihúzom-visszanyomom és működik. A rendszer a legfrissebb és a háromszori visszaállítás sem segített, pedig nem mentésből csináltam, tiszta rendszert kapott. Szóval engem inkább az “it just works”aggaszt…

  8. A közel három hónapos csúszás hogy jött ki? Október végén jött volna, most meg december eleje van, ez kicsivel több mint egy hónap…

  9. Sw. hiba szerintem. Nálam is jelentkezik az i6S Plus-nál jack-en ????

  10. Azon sem lepődnék meg ha más design-t kapna… 😀

  11. Én egy Sony SBH70-nel vígasztalódtam. A gyári lightninges füles nálam is produkálta, amit a kolléga írt, és a legrosszabkor mindig.

  12. Extra jóll néz ki, praktikus, kompatibilis! Akinek a hangzás és az ár nem nagyon számít, azok abszolút megtalálhatják benne a szàmításukat.

  13. “Egészen pontosan nagyon szeretnék egy olyan Bluetooth fülhallgatót, amely nem in-ear kialakítású…”
    Én azt hittem ez pont in-ear típus…

  14. Nem teljesen. Ezt nem erőszakolod bele a hallójáratodba, mint a ma divatos fülesek nagy részét.


Add a Comment