fbpx Skip to content

Két nappal az előző béta verzió megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 10.1 ötödik fejlesztői bétáját az iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékekre.

ios10-1b5-cover

Az iOS 10.1 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után. A többi bétához eddig nem érkezett újabb verzió.

iOS 10.1 beta 5

Az iOS 10.1 beta 5 build száma 14B72c, a beta 4-é pedig 14B72 volt.

Újdonságok

Az iOS 10.1 beta 5-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

  • Eddig nem fedeztünk fel szembetűnő újdonságot. Te igen? Írd meg hozzászólásban!

iOS 10.1 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 10.1 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Jó kis kövér Beta. 🙂

  2. Remélem a végleges is kövérebb lesz mert mióta a 10 es iOS-t használom a 6s-em 50%-os akkumulátor töltöttségnél lemerül hirtelen és kikapcsol! Majd csak töltő csatlakoztatása után kapcsolható be használható a készülék! Gáz ! Már felvettem az Apple-el a kapcsolatot többszöris majd egy diagnosztika lefuttatása (amely azt állapította meg hogy az akkumulátorom megfelelő állapotban van!) és egy visszaállítás után a készülék továbbra is produkálta a hibát! Ezek után azt mondták nekem nem cserélik a készüléket mert biztosak benne hogy szoftveres probléma van és azt remélik hogy a10.1-es frissítés megoldja a problémát! Remélem meg oldódik ! És másoknak !

  3. Talán nem ide tartozik, de érdemes elolvasni főleg azoknak, akik váltanának. A paraméterei miatt a 4. iPhonom után rendeltem neten egy samsung s7 edge-t. A készülék állandóan tök forró volt, örökké piszkált, hogy éppen mit ellenőrizzek stb. Sikerült visszaadnom indoklás nélkül. Vettem egy 6s-t. Tökéletes, ios 10.1 4. bétája van rajta. A samu 7.1 volt, a legújabb. Soha nem fogják utolérni az ios-t semmilyen tekintetben. Soha ne vegyetek mást. Örülök, hogy újra itt lehetek!

  4. @Erdélyi Péter:

    Ez mennyire tuti? 😀

    Nekem iPhone 6s Plus-om van, iOS 10-zel. Most vittem el a szervízbe, mert drasztikus az akku idő..
    Bevitték, aztán majd meglátjuk mi lesz. Először 5, aztán 5-8 munkanapot mondtak.
    Egy S6 Edge+-t nyúzok most, de nem túl bejövős. 😀

  5. Nekem 6s 16gb telóm van ! A 10.0.2 szoftver frissités sok ujdonságot hozott ! Az akku is olyan mint régen! Meg vagyok elégedve!

  6. @Erdélyi Péter:

    Közben kicserélték az egész készüléket egy az egyben egy újra. 😀

  7. Nem 100% ehhez a topikhoz kapcsolódik, iOS10.0.2 óta halk kattogasa van amikor az órát görgetem egy emlékeztető vagy ébresztő beallitasahoz. Emellett kattog a számológép billentyűzete is. Hol lehet ezt a sz@rt kikapcsolni?
    Ja es most látom hogy a beallitasokbol eltűnt az összes külső alkalmazás, azok hova lettek vagy csak nálam tűnt el?

  8. Kicsaptam a futó programok közül a beallitasokat es visszajöttek a programok bele.

  9. @Sanya: az iOS 10.1 jelenleg béta állapotú, ott bármi hiba előfordulhat. ezért is béta egyelőre.

    a billentyűhangok a Beállítások, Hangok, Billentyűhangok alatt kapcsolhatók ki továbbra is.

  10. Tudom hogy nem vagyok egyértelmű. 5s-em van es 10.0.2 (nem béta) van rajta. Es a billentyű hangok ki vannak kapcsolva. Amikor görgetem át órát akkor kattog. A billentyűzet nem ad hangot. 9.3 volt elotte, annál nem voltak ilyen hangok.

  11. 7 plus: 10.0.3-on vagyok, beta profil telepítve, mégsem jelenik meg a 10.1 frissítés, pedig elvileg kellene. Mi lehet a gond?


Add a Comment